| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim Konvertor Iz Mpeg2decFilter u Avi, ili u mk |
Odgovori
|
| Korisnik | |
daca94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Blizu Tebe.:) Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim Konvertor Iz Mpeg2decFilter u Avi, ili u mkObjavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 14:37 |
|
Imam Digitalni resiver, i sad ima opcija da ubacim fles, i da snimam, bilo sta da snimim, je u nekom mpeg2decfilter, i sad nadjem kodeci i pustim na komp,i sve je ok, radi, ali zaista mnogo zauzima, taj format, Jel mogu nekako da konvertujem iz tog formata u NPR avi ili Mkv.... Molim vas Pomozite mi. Evo slika, sto sam snimao, sa Viasat Explorer
http://www.dodaj.rs/f/D/BT/2fAoiACz/isecak.png dali hoce, neko i zna da mi pomogne, ako treba i platicu... Samo da nadjem neki dobar Konvertor. Nadam se da ce meni neko odg. Hvala unapred Svima vama. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 14:54 |
|
Kakav je faljl, koja je extenzija??? .TS ili? Meni je darije odavno rekao za jedan program(MPEG Streamclip) koji konvertuje TS u avi, mpeg. Ja sve spotove koje skinem sa kworld dvbs100 su ts format, pa to konvertujem u mpeg bez gubitak kvaliteta.
Ažurirao icemaher - 14.Veljaca/Feb.2010 u 14:55 |
|
![]() |
|
daca94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Blizu Tebe.:) Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 15:03 |
|
Ma fajl, je sasvim obican, sve je isto kao i obican, film avi kad skinete.... Evo slika, kad snimam kako izgleda fajlove. Ili naj je da se ti i ja cujemo na Msn-u ili na skype... Pa da ti sve lepo detaljno ispicam, o cemu se radi.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 16:53 |
|
Pa brate NIJE avi, nego kao sto vidis pise GOM Media file (.ts)
probaj ti onaj MPEG Streamclip, nacices ga na google, lako ces konvertovati .ts u mpeg. p.s. ne koristim msn, skype, pisi ovde, zato je forum ![]() |
|
![]() |
|
daca94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 20:11 |
|
Jel mi mozes, naci taj program, pa da pokusam, nesto, dali ce raditi. Ako ti nije frka, da mi nadjes link, tog programa.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 21:54 |
|
Probaj kopirati "MPEG Streamclip" u Google. Rezultati su zapanjujući.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |