Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cop Out (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cop Out (2010)

Cop Out

Cop Out (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Profesionalci u akciji

Godina:

2010

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

107 min

Režija:

Kevin Smith

Scenarij:

Mark Cullen
, Robb Cullen

Glavne uloge:

Bruce Willis
  >  Jimmy
Kevin Pollak
  >  Hunsaker
Michelle Trachtenberg
  >  Ava
Adam Brody
  >  Barry Mangold
Guillermo Diaz
  >  Poh Boy
Juan Carlos Hernández
  >  Raul
Tracy Morgan
  >  Paul
Sean Cullen
  >  Captain Romans
Mando Alvarado
  >  Mexican Man #1
Alberto Bonilla
  >  Julio
Cory Fernandez
  >  Juan
Jeff Lima
  >  Youth #2
Jeremy Dash
  >  Banger #2
Jason Hurt
  >  Youth #1
Robinson Aponte
  >  Banger #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cop Out (2010)
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 19:16
Cop Out

Release Date: 26 February 2010
Genre: Comedy/Crime

Director: Kevin Smith
Writers: Robb Cullen & Mark Cullen

Cast: Bruce Willis, Tracy Morgan, Jason Lee, Michelle Trachtenberg, Seann William Scott

Dva dugogodišnja partnera u njujorškoj policiji na tragu su vrlo vrijedne i rijetke bejzbolske kartice koju je ukrao nemilosrdni gangster opsjednut suvenirima.

Jimmy (Bruce Willis) je veteran kojem je ta ukradena bejzbolska kartica jedina nada da plati skupo vjenčanje svoje kćeri, a Paul (Tracy Morgan) je njegov 'partner protiv kriminala' čije su misli preokupirane navodnom supruginom nevjerom da bi bio koncentriran na bilo šta drugo.

Ažurirao Titivillus - 27.Sijecanj/Jan.2010 u 22:52
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 02:22
Upravo sam pogledao i ovaj film, odlicna komedija, Paul je luuuuuuuud jbt, upisao sam se od smeha kad je krenuo da bije meduLOL  LOL A i pun pogodak je Seann William Scott, taj covek kako dobro glumi to je cudo, u zadnju scenu znao sam da on prica u mrtvacnicuLOL Preporuka, predobar film! 10/10
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 09:25

Cop Out  10/10

preluda komedija, odavno se nisam ovako ismijao...bruce i tracy odličan tandem..tracy je prelud,koje fore ima, a tek Seann William Scott(najjači lik u filmu)...umirao sam od smijehaLOL....bruce kao i uvijek faca....film traje 1:40 i u tih sat i 40 minuta sam umirao od smijeha,bio sam malo loše volje,ali ovaj me film toliko nasmijao i oraspoložio...odlična akcijska komedija i preporuka svima....sentinel prijevod odličan,hvala tiClap

edit: meni je scott najjači lik...ona scena u autu,kad on oponaša i kopira sve što crnac kaže je prelegendarna...umirao sam od smijeha..
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 15:31
Svideo mi se film, pa kako da mi se ne svidi kad igra Brus? Film pun dobrih fora, ne fali ni akcije,
a bogami ni reklama (Lance Armstrong, Blackberry, YouTube, Mercedes, Wikipedia, Animal Planet) i to je sasvim normalno kad je Brus u filmu.

Sviđa mi se i muzička podloga (rhytm is a dancer, black betty..). Sve u svemu dobro provedenih 100 minuta mog vremena. Kad bi Die Hard 5 bio nalik ovom, bio
bi sasvim dobar film LOL

Ažurirao AcaNDr - 26.Srpanj/Jul.2010 u 15:31
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 22:38
Crnja me oduševio, najveći as u filmu. 

8.5/10
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:13
Blesava komedija, ali nije ovo ni K od Kevina Smitha. Konačno je i on pao pred hollywoodskim producentima. Izgleda da su mu rekli da ne može snimati filmove dok ne snimi nešto njihovo. Film kao film je ekstra blesav, super komedija, moglo je bez Tracy Morgana (previše je unio Tracy Jordana u lik), da je neko drugi bio bilo bi bolje (Eddie Murphy, Chris Rock, Chris Tucker), ali eto. Mada se jesam valjao od smijeha. Ima scena da te stomak zaboli Thumbs Up
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 22:24
Odgledah i ja ovaj film, ali nisam oduševljena kao kolege. Ok, ima delova kad sam se lepo nasmejala, ali mi je film često bio dosadan, gledala sam ga nekako na silu do kraja, a zna se i zašto - samo zbog Brusa LOL
Ne znam, nekako sam se razočarala ...

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.