Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Armored (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Armored (2009)

Armored

Armored (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

88 min

Režija:

Nimród Antal

Scenarij:

James V. Simpson

Glavne uloge:

Skeet Ulrich
  >  Dobbs
Matt Dillon
  >  Mike Cochrane
Laurence Fishburne
  >  Baines
Jean Reno
  >  Quinn
Shawn Devorse
  >  Federal Guard #2
Andrew Fiscella
  >  Dispatcher #1
Robert Harvey
  >  Bank Guard
Nick Jameson
  >  Homeless Man
Lorna Raver
  >  Child Welfare Agent
Glenn Taranto
  >  Joe the Cook
Milo Ventimiglia
  >  Eckehart
Fred Ward
  >  Duncan Ashcroft
Amaury Nolasco
  >  Palmer
Andre Jamal Kinney
  >  Jimmy Hackett
Garry Guerrier
  >  Federal Guard
Columbus Short
  >  Ty Hackett
Mike Cochrane
  >  Hotdog Stand Patron
Gerry Carbajal
  >  Guard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Armored (2009)
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 01:13

Radnici jedne kompanije koja obezbeđuje transfer novca, osmislili su naizgled savršeni način da opljačkaju svoju firmu, a da pritom niko ne nastrada. Naravno, kada pokušaju da ga ostvare, dešavaju se nepredviđene situacije, a nepogrešivi plan "pada u vodu"...

happynovisad.com

Official site

http://www.imdb.com/title/tt0913354/

Titlovi

Ažurirao icemaher - 05.Sijecanj/Jan.2010 u 01:19
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 01:15
Upravo sam pogledao ovaj film i svidja mi se, ima dobru pricu i glumacku ekipu Clap
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 01:50
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Upravo sam pogledao ovaj film i svidja mi se, ima dobru pricu i glumacku ekipu Clap

to ću sutra pogledati...trailer izgleda odlično...samo da još nadodam nije mi jasno 900 puta je skinut prijevod i nitko ga nije ocjenio niti ostavio komentar,to mi stvarno nije jasno...i da li da ja sada mislim da je dobar ili loš prijevod..ako je dobar prijevod treba nagraditi trud,ako je lošiji treba dati odgovarajuću ocjenu ili komentar,ja svaki film koji pogledam odmah poslje dam ocjenu prijevodu,da nagradim ili da ukažem drugima da je slabiji prijevod,da im ne uništi prijevod doživljaj...auu koliko sam se raspisao,,ali to me stvarno živcira...

Ažurirao outside - 05.Sijecanj/Jan.2010 u 01:55
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 21:05
Odgledala sam film. Nije loš. Tipična priča, tipična recimo akcija.
Mozak u prvu i može se uživati u njemu Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 17:08
Ponovo sam odgledao ovaj odlican film da sad ne nabrajam i odlicnu glumacku ekipu nego bih se slozio sa onim sto je Icemaher napisao. Ali aj da ipak napomenem glumacku ekipu. Tu su Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno a tu su i pokojni Fred Ward ( R.I.P. ), pa Sket Ulrich,Milo Ventimiglia i manje poznati Amaury Nol;asco. Sve preporuke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.