Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Coffee and Cigarettes (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Coffee and Cigarettes (2003)

Coffee and Cigarettes

Coffee and Cigarettes (2003)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kava i cigarete

Godina:

2003

Žanr:

drama, komedija, glazba

Trajanje:

95 min

Režija:

Jim Jarmusch

Scenarij:

Jim Jarmusch

Glavne uloge:

Steve Buscemi
  >  Danny (segment "Twins")
Roberto Benigni
  >  Roberto (segment "Strange to Meet You")
Cate Blanchett
  >  Cate
Tom Waits
  >  Tom (segment "Somewhere in California")
Iggy Pop
  >  Iggy (segment "Somewhere in California")
Vinny Vella
  >  Vinny (segment "Those Things'll Kill Ya")
Isaach De Bankolé
  >  Isaach (segment "No Problem")
Alex Descas
  >  Alex (segment "No Problem")
Renee French
  >  Renée (segment "Renée") (as Renée French)
Cinqué Lee
  >  Evil Twin
Joie Lee
  >  Good Twin (segment "Twins")
Joseph Rigano
  >  Joe (segment "Those Things'll Kill Ya") (as Joe Rigano)
E.J. Rodriguez
  >  Waiter (segment "Renée")
Steven Wright
  >  Steven (segment "Strange to Meet You")
Vinny Vella Jr.
  >  Vinny Jr. (segment "Those Things'll Kill Ya")

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Coffee and Cigarettes (2003)
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 18:17

Coffee and Cigarettes (2003)

Komedija/drama, SAD, 2003, 95’, crno-bijeli, Dolby
Produkcija: Smokescreen Inc.
Redatelj: Jim Jarmusch   
Scenarij: Jim Jarmusch   
Glumci: Roberto Benigni, Steve Buscemi, Iggy Pop, Tom Waits, Cate Blanchett, Alfred Molina, Bill Murray
Producenti: Jason Kliot, Demetra J. MacBride, Rudd Simmons, Jim Stark, Birgit Staudt, Joana Vicente
Snimatelj: Tom DiCillo, Frederick Elmes, Ellen Kuras, Robby Müller  
Montaža: Jim Jarmusch, Terry Katz, Melody London, Jay Rabinowitz   
Glazba: Richard Berry, Tom Waits  
Scenografija: Laura Chariton, Tom Jarmusch  

Kratki sadržaj:

11 priča u kojima likovi raspravljaju o različitim temama – Parizu 20-ih, uporabi nikotina kao insekticida i slično, i to u trenucima dok piju kavu i puše cigarete.

Male dnevne situacije, bez velikih obrata i bez velikih filozofija. Samo hedonizam. No alarms and no suprises.

IMDb
http://www.imdb.com/title/tt0379217/

Prijevod
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=coffee%20cigarettes&language=&orderby=4&sortby=1

Dok sam odobravala titlove naletila sam na ovaj film i zapeo mi za oko a kako je kraj mjeseca i meni ostale jos oko 2 gige idem skinuti neke filmice pa me zanima komentar nekog tko je gledao? Ako nije nesto da radije skinem nesto drugo.

Ažurirao asvalttina - 30.Listopad/Oct.2009 u 18:28
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 19:41
Film nije loš, ali nije ni briljantan. Poetična i pomalo apsurdna atmosfera , te odlična glazba su najveći plusevi filma. Problem je neujednačenost. Dok su neke priče stvarno odlične (Blanchet, Coogan/Molina, Waits/Pop i možda Buscemi), ostale su ili prosječne ili bespotrebne.

7/10

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 21:05
E super, hvala ti na info, stavila sam ga skidati, kopka me.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 21:38
Od mene ovaj film dobija 10/10. Nije mozda tehnicki vrvan kvalitet, sto je mozda i bolje jer tako ne bi bila ista prica. Da, svakodnevnost je prosecna, ponekad dosadna i nepovezana, i dobro je sto film nije u Jim Carrey fazonu.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
fbsnow View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fbsnow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2010 u 11:00
Nisam jedan od onih koji Džima Džarmuša gledaju kao boga, ali  ovaj film je za desetku.
Tačno je da nisu sve priče ujednačene, ne znam da li mogu biti s obzirom na različite ukuse, ali nije mi ni bitno pri ocenjivanju - ako ima dve priče za desetku, pametnome dosta.
Preporučujem i Ghost Dog, Mystery train, Brokwn Flowers.
Na vrh
combe veternik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj combe veternik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 13:04
velika greska bi bila nepogledati ovakav briljantan film.100 posto uzivanja.a snimljen je za par hiljada dolara
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.