| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Coffee and Cigarettes (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Coffee and Cigarettes (2003)Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 18:17 |
Coffee and Cigarettes (2003)Komedija/drama, SAD, 2003, 95’, crno-bijeli, Dolby Produkcija: Smokescreen Inc. Redatelj: Jim Jarmusch Scenarij: Jim Jarmusch Glumci: Roberto Benigni, Steve Buscemi, Iggy Pop, Tom Waits, Cate Blanchett, Alfred Molina, Bill Murray Producenti: Jason Kliot, Demetra J. MacBride, Rudd Simmons, Jim Stark, Birgit Staudt, Joana Vicente Snimatelj: Tom DiCillo, Frederick Elmes, Ellen Kuras, Robby Müller Montaža: Jim Jarmusch, Terry Katz, Melody London, Jay Rabinowitz Glazba: Richard Berry, Tom Waits Scenografija: Laura Chariton, Tom Jarmusch Kratki sadržaj: 11 priča u kojima likovi raspravljaju o različitim temama – Parizu 20-ih, uporabi
nikotina kao insekticida i slično, i to u trenucima dok piju kavu i
puše cigarete. Male dnevne situacije, bez velikih obrata i bez velikih filozofija. Samo hedonizam. No alarms and no suprises. IMDb http://www.imdb.com/title/tt0379217/ Prijevod http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=coffee%20cigarettes&language=&orderby=4&sortby=1 Dok sam odobravala titlove naletila sam na ovaj film i zapeo mi za oko a kako je kraj mjeseca i meni ostale jos oko 2 gige idem skinuti neke filmice pa me zanima komentar nekog tko je gledao? Ako nije nesto da radije skinem nesto drugo. Ažurirao asvalttina - 30.Listopad/Oct.2009 u 18:28 |
|
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 19:41 |
|
Film nije loš, ali nije ni briljantan. Poetična i pomalo apsurdna atmosfera , te odlična glazba su najveći plusevi filma. Problem je neujednačenost. Dok su neke priče stvarno odlične (Blanchet, Coogan/Molina, Waits/Pop i možda Buscemi), ostale su ili prosječne ili bespotrebne.
7/10 |
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 21:05 |
|
E super, hvala ti na info, stavila sam ga skidati, kopka me.
|
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 21:38 |
|
Od mene ovaj film dobija 10/10. Nije mozda tehnicki vrvan kvalitet, sto je mozda i bolje jer tako ne bi bila ista prica. Da, svakodnevnost je prosecna, ponekad dosadna i nepovezana, i dobro je sto film nije u Jim Carrey fazonu.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
fbsnow
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2010 u 11:00 |
|
Nisam jedan od onih koji Džima Džarmuša gledaju kao boga, ali ovaj film je za desetku.
Tačno je da nisu sve priče ujednačene, ne znam da li mogu biti s obzirom na različite ukuse, ali nije mi ni bitno pri ocenjivanju - ako ima dve priče za desetku, pametnome dosta. Preporučujem i Ghost Dog, Mystery train, Brokwn Flowers. |
|
![]() |
|
combe veternik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Srpanj/Jul.2012 Lokacija: novi sad Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 13:04 |
|
velika greska bi bila nepogledati ovakav briljantan film.100 posto uzivanja.a snimljen je za par hiljada dolara
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |