| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zadaci iz matematike u Zemunu |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |||||
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zadaci iz matematike u ZemunuObjavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 20:47 |
||||
|
1) Mali Buki ima četiri grama kokaina. Ako 1/8 proda Dariju za 5 eura a 1/4 Asvalttini za 10 eura, kolika je ulična vrednost onoga što mu ostaje?
2) Beli dobija 2000 eura za ukradeni BMW, 1000 za ukradeni Golf 5 i još 2500 za Audi A8. Ako ukrade jedan BMW i 2 Golf 5, koliko Audija treba da mazne da bi imao ukupno 9000 eura? 3) Steppenwolf je dobio 6 godina za ubistvo, a od naručitelja je dobio 10 000 eura. Ako njegova žena troši 100 eura mesečno, koliko para će mu ostati kad izađe iz ćuze? Dodatno pitanje: Koliko vremena će još morati ležati ako ubije gaduru koja mu je potrošila pare? 4) luka0037 je ukrao Icemaherov Kavasaki. Dok luka0037 beži brzinom od 100 km na sat, Icemaher vadi pištolj. Ako mu treba 7 sekundi da izvadi utoku, repetira je i ispali, koliko daleko može stići luka0037 dok ga ovaj ne obori? |
|||||
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|||||
![]() |
|||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 21:24 |
||||
|
Prvo
![]() ![]() A onda:
Ako Buki ima samo 4g koke nema šanse da je ikome proda ![]() ![]() ![]()
Ako Beli nakupi 9000 everića, ima sve da potroši u kavanče ![]() ![]()
Dok on izađe iz ćuze, žena će već promeniti i ime i zaturiti sve tragove ![]() ![]() ![]()
Ako uspe da je nađe i ubije valjda je dovoljno pametan i da ga ne uhvate ![]()
Ako Ice samo pomisli da naudi mom dragom sa mnom će imati posla ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||||
![]() |
|||||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 21:27 |
||||
|
luka ce strada odmah posto ne zna da vozi motor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
hoshi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 22:01 |
||||
|
E Luka Luka Kawasaki je to...On se prakticno vozi sam :D
|
|||||
|
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
|
|||||
![]() |
|||||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 22:03 |
||||
|
Ahahaha, ovo je odlično
![]() P.S. Nego, kud baš kokain, zašto nije vutra? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 22:11 |
||||
|
Buki,punoljetan si..vrijeme je da pređeš na nešto jače
|
|||||
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|||||
![]() |
|||||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 22:34 |
||||
|
Bože, ovdje sami kriminalci.
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() |
|||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 23:06 |
||||
|
Book-E će zauvek ostati maloletan |
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2009 u 23:57 |
||||
|
Khm,ZNAČI da čujem ko mi dira MUNZE,brate...
I da nisam sigurna da li ima ovde ali kako zemunac čestita sestri položen diplomski?
ZNAČI BRATE,SESTRO,ZNAČI ĆALE SI KEVE MI!
|
|||||
![]() |
|||||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 00:03 |
||||
haha, metematika + =
|
|||||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|||||
![]() |
|||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 00:06 |
||||
Taj i onaj kako se Zemunac šiša su mi najači!!!! |
|||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||||
![]() |
|||||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 00:09 |
||||
|
Meni je dobar onaj, kad se zemunac ode šišat i pita ga frizer kako će a ovaj će njemu, brate znači sa strane mi je*i kevu al' znači gore me ispoštuj.
|
|||||
![]() |
|||||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 00:12 |
||||
|
Meni je najbolji onaj:
Otvara se teniski turnir na Zemun, a zove se "Znači open brate" Ažurirao PsOaligator - 13.Listopad/Oct.2009 u 00:12 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 00:35 |
||||
Pošto mi je sveki zemunka...mi skupljamo sve o njima ![]() uci tata sina, naravno Zemunci, matematiku... "Imas, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve..." sin ga prekine: "Ko mi, bre, uzme?!?" Kako se Zemunac moli bogu? - Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti! Dolazi Zemunac u trafiku. Zemunac: - Tebra, imaš papirne maramice? Prodavac: - Imam samo "Paloma". Zemunac: - Pa loma mi i treba! Uciteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti: koliko je 2+2? - 4, uciteljice! - Bravo! A 3+3? - 6!!!!!! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uciteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam, brate... Previše je znala! Setaju cale i sin Zemunci centrom, naravno, Zemuna, i mali vidi veliko M na Mc Donald's-u. Sin: - Cale, s'a je ono veliko M na onoj zgradi? Cale: - M kao Munze, slinavi! Zemunac i Surcinac u kolima. Ko vozi? Pandur. Kako Zemunac jede smoki? Uzme kesicu, r*sp*zdi pesnicom po njoj, otvori je i ushmrkne sretnu se 2 zemunca -brate, de si bio brate? -evo brate, isao sam na parastos -grcka, zezanje a? Pricaju dva zemunca: - brate, ajmo danas na bazen! - neću, tebra vlada herpes. - ma koji bre Vlada Herpes, nemoj da mu ja malo j**em mater! ,........ itd ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 13.Listopad/Oct.2009 u 01:09 |
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 00:45 |
||||
|
aaaaaaa zaboravila sam ovaj
Uci Zemunac papagaja da prica: -Reci sta je!!! Papagaj cuti. -Ajde reci sta je!!!! Papagaj opet nista. -Alo bre, reci sta je!!!! I papagaj najzad progovori: -Sta je? Sta je? -Sta bre ti meni sta je, a,a,a!!!!!!!! Kako Zemunac uspavljuje dete? Stavi ga u krevetac i kaže mu:''Znači,spavaj!'' ![]() Dobih poruku na mob pre neki dan: Ze-brate-mun, Za-brate-kon, Zo-brate-vrt! Prelazi zemunac gazelu i stane mu auto otvori haubu izadje gleda u onaj motor rasiri ruke i kaze znaci brate ispostuj me Sede dva zemunca u kafani jedan jede viljuskom i nozem a drugi prstima prvi ce nozem brate nozem a drugi koga brate koga ? ? ? Sede cale zemunac i sin na terasi prolazi leteci tanjir i mali zemunac tata tata sta je to ??? a cale sine to su ti vanzemunci Sretnu se 2 zemunca desi brate sta ima ? ma brate ne pitaj ortak mi zavrsio u bolnici ne s**i da zavrsava u bolnici Zemunac na sudjenju. Sudija : Pa dobro covece, ali da te pitam ja nesto, kad si vec provalio u kucu, i ukrao zlatan nakit, pa sto nisi uzeo i 5000 evra sa stocica... Zemunac : Pa znaci dobro sudija, zar i ti, nije mi dosta sto me ceo zemun zajebava Job interview u Zemunu. Šef: - Koliko imate od škole? Zemunac: -Pa, jedno 200 - 300 metara, brate... Sorry ljudi, ali ovo je iz ličnih razloga, omiljena tema za viceve u našoj kući ![]()
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 02:31 |
||||
|
Zašto kiša ne pada u Zemunu?
Znači ne sme...
Zašto sneg ne pada u Zemunu?
Plaši se da ga ne ugaze...
Šta radi Chuck Norris u Zemunu?
Radi sklekove...
Kako Zemunac zove psa?
Znači dodji...
Kako Zemunac izjavljuje saučešće?
Znači tuga brate...
-Kako se pozdravljaju zemunci? Zemunac A: Munze konza! Zemunac B: Vaistinu konza! Ide baba Zemunskim kejom,sretne mladog Zemunca i pta ga: Da Vas pitam nešto?
Koga će ti da vaspitaš bre?
|
|||||
![]() |
|||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 02:32 |
||||
|
zemunac na lidu uci klinca da pliva....
posle prvog zaveslaja, mali pocne da se davi.... izvuce ga iz vode, stavi mu one misice na naduvavanje....medjutim, opet ista prica....prvi zaveslaj i mali ponovo pocne da se davi.... stavi mu i onaj slauf oko pojasa, opet ga ubaci u vodu.... ali opet ista prica.... tek jedan lik vikne iz kafica na obali: "brate, skini mu kajlu!" |
|||||
![]() |
|||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 02:33 |
||||
|
Dva Zemunca sede u domu zdravlja i cekaju. Prilazi im sestra i pita:
-Jeste li vi za EKG? -Ne, mi smo za SRS!!! Kako se Zemunac javlja na telefon? -Znaci halo!!! |
|||||
![]() |
|||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 02:38 |
||||
|
Dolazi zemunac kod ortaka na Bozic i ortak mu kaze:" Hristos se rodi", a ovaj njemu:" U brate cestitam, ka' ces da castis!"
Zašto su Zemuncu po trenerci ispisani brojevi ?
Zato što na njoj piše „Loto“.
kako zemunci pevaju cecu?
...znam za jedan grad,pored je Beograd....
Kako se MUNZE ranije zvao ?
Pa ZEMUN !
|
|||||
![]() |
|||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2009 u 02:46 |
||||
|
Kako Zemunac pise sastav na temu "Zima"
Zima, to je godisnje doba kad cak i moj tata drzi ruke u SVOJIM dzepovima. |
|||||
![]() |
|||||
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |