| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Godzilla serijal (1954. - 2004.) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Godzilla serijal (1954. - 2004.)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 16:50 |
|
Pošto je Godzilla jedan od prvih prevoditeljskih projekata na sajtu i gotovo je dovršen, bio bi red podsjetiti vas na njega. Što se tiče napretka u vezi prevođenja, situaciju možete pratiti u temi: OBAVIJESTI O VELIKIM PREVODITELJSKIM PROJEKTIMA
Naš kolega bayawiki je ukratko odlično predstavio serijal pa bi bio grijeh ne iskoristiti to.
I za kraj, Godzilla koji elegantno rješava protivnika, gotovo znakovito ![]() ![]() Ažurirao Titivillus - 27.Sijecanj/Jan.2013 u 21:10 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2013 u 21:06 |
|
Preveden je jos jedan film: Godzilla Vs. Mechagodzilla Aka Gojira VS Mekagojira Aka Godzilla Vs. Mechagodzilla II (1993) Hvala zkarlov ![]() Titl mozete preuzeti OVDJE |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2013 u 18:24 |
|
Preveden je jos jedan film: Godzilla Vs. King Ghidorah Aka Gojira Vs. Kingu Gidorâ (1991) Hvala zkarlov ![]() Titl mozete preuzeti OVDJE |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2013 u 17:34 |
|
Preveden je i film: Gojira, Mosura, Kingu Gidorâ: Daikaijû sôkôgeki aka Godzilla, Mothra and King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack (2001) Hvala zkarlov ![]() Titl mozete preuzeti OVDJE |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2013 u 23:11 |
|
Preveden je i film: Godzilla vs. Space Godzilla aka Gojira VS Supesugojira (1994) - zkarlov Hvala zkarlov ![]() Titl mozete preuzeti OVDJE |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |