Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Taking Of Pelham 1 2 3 (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Taking Of Pelham 1 2 3 (2009)

The Taking of Pelham 123

The Taking of Pelham 123 (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Otmica metroa 123

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

Tony Scott

Scenarij:

Brian Helgeland
, John Godey

Glavne uloge:

John Travolta
  >  Ryder
Denzel Washington
  >  Walter Garber
James Gandolfini
  >  Mayor
John Turturro
  >  Camonetti
Gary Basaraba
  >  Jerry Pollard (Motorman)
Jason Butler Harner
  >  Mr. Thomas
Aunjanue Ellis-Taylor
  >  Therese (Garber's Wife)
Luis Guzmán
  >  Phil Ramos
John Benjamin Hickey
  >  Deputy Mayor LaSalle
Tonye Patano
  >  Regina (Conductor)
Michael Rispoli
  >  John Johnson
Gbenga Akinnagbe
  >  Wallace
Ramón Rodríguez
  >  Delgado
Katherine Sigismund
  >  Mom
Alex Kaluzhsky
  >  George
Robert Vataj
  >  Emri
Victor Gojcaj
  >  Bashkin
Jake Siciliano
  >  8-Year-Old Boy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Taking Of Pelham 1 2 3 (2009)
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 17:50

Žanr:
akcija, triler

Trajanje:
106'

Godina izdanja:
2009.

Zemlja:
SAD

Uloge:
Denzel Washington, John Travolta, James Gandolfini, Gbenga Akinnagbe, Luis Guzmán, John Turturro

Režija:
Tony Scott

Scenarista :
Brian Helgeland

Producenti :
Tony Scott, Todd Black, Steve Tisch

Rimejk filma iz 1974 godine, rezirao je Toni Skot a radnja je smestena u savremeni Njujork. Denzel Vasington tumaci ulogu Valtera Garbera, dispecera podzemne zeleznice. Njegov obican radni dan se pretvara u haos kada cetiri otmicara zauzimaju voz podzemne zeleznice i za putnike traze otkup. Dzon Travolta glumi Rajdera, vodju i kriminalni um medju cetvoricom kidnapera. Prete da ce ubiti jednog po jednog taoca svakog minuta, u narednih sat vremena, dok otkup ne bude u potpunosti isplacen. Dok tenzija raste, Garber mora da upotrebi sva znanja koja ima o podzemnoj zeleznici kako bi spasio taoce, medjutim postoji jos jedna zagonetka koju Garber treba da resi: ukoliko uspe da nabavi novac, kako ce se svi oni spasiti?

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 20:54
jedva čekam da dođe bolja snimka ovog filma,puno od njega očekujem,,a pogotovo zbog odlične glumačke postave..pozdrav
Na vrh
Mammon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mammon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 20:55
Ma ja verujem da ce biti sranje, kao i sve sto rimejkukuju..

Pogledaj prvu verziju, ako vec nisi.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 20:57
Originalno postovano od strane Mammon Mammon piše:

nisam gledao,budem..ali mislim da ne može biti sranje kad glumi Denzel Washington,meni jedan od najboljih glumaca,i svi njegovi filmovi su mi odlični..pozdrav
Na vrh
Mammon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mammon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 21:02
Ma i ja volim Denzela, stvarno je dobar, ali kad budes odgledao original, verovatno ce ti ovaj biti bezveze... ne dovodim u pitanje njegove glumacke sposobnosti, vec mislim na sam film! 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 21:21

Ma i ja volim Denzela, stvarno je dobar, ali kad budes odgledao original, verovatno ce ti ovaj biti bezveze... ne dovodim u pitanje njegove glumacke sposobnosti, vec mislim na sam film! 
Pa ako gledamo sve starih filmova, ni jedan novi nam nece biti dobarLOLLOLLOL
P.S. Zato ih ja ne gledamLOL
Takodje jedva cekam ovaj film, John Travolta i Denzel Washington - ekipa na mestu!
Na vrh
Mammon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mammon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 21:26
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Tuzna istina
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 21:31
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

P.S. Zato ih ja ne gledamLOL
Takodje jedva cekam ovaj film, John Travolta i Denzel Washington - ekipa na mestu!

slažem se ice,i ja ih iz toga razloga ne gledamSmile,makar mislim da će ovaj biti dostojan orginala..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 22:41

Ako postignu onu dopadljivost i ne znam baš kako da opišem ali, duh iz originala imaće moju čestitku. Ipak mislim da Walter Matthau-a teško može neko da zameni. A scena sa Japancima - neprocenjivoi
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 22:42
Mah,sta ce biti do obicna genericna,sterotipna reciklaza.
Preporucujem original:)
Na vrh
andjus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andjus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 19:10
Klasika, poznati glumci i prezvakana prica i imamo hit,a film je prosek...Thumbs DownDenZel ima mnogo boljih uloga

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2023 u 13:35
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.