Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bad Request
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bad Request

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bad Request
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:24
Često puta mi se desi da u pretrazi na www.all4divx.com budu među rezultatima i titl sa www.divx-titlovi.com, kao u ovom slučaju sa titlom za Nostradamusa

Kad na stranici

http://www.all4divx.com/subtitles/Nostradamus+2012/any/1

kliknem na
Nostradamus:2012
DVDrip.BlackVinta

sa foruma, u FF-u u search baru je učitana adresa

http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/download/Nostradamus%3a+2012/83369.aspx

ali u prozoru stoji Bad Request, i stranica nije učitana. I nije to slučaj samo sa ovim titlom, dešavalo mi se i ranije sa drugim.

Ne bih rekao da je do FF-a, jer je i u Operi ista stvar. Jesu li u pitanju pogrešno prosleđeni podaci do all4divx.com, ili nešto drugo?

A na upit na www.divx-titlovi.com o ovom titlu dobijem ovu stranicu

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=nostradamus&orderby=1&sortby=1&language=

i taj titl je zadnji na njoj, dakle jeste u bazi. Potrebno je objašnjenje o čemu se ovde radi.

P.S. Postovao sam nekako inertno ovde, no verovatno je uputnije prebaciti ovo u Pohvale, pokude, problemi,... sobu. Izvinjenje za mod-a.

Ažurirao suadnovic - 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:42
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:33
pa sta ce ti all4divx.com?
ja nikad ne idem na taj sajt, ako nema kod nas, onda retko da nadjes na drugom sajtu:
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=nostradamus&language=&orderby=1&sortby=1
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:39
gubite vrijeme sa ostalim sajtovima, dobri su jedino za brazilske i sl titlove potrebne kod tajminga. Ostalo je sve kod nas...
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:53
Stvar je u tome što koristim skriptu IMDB pirated version, i kad tamo kliknem na subtitles za naki film, on u ponudi daje rezultate sa

http://www.opensubtitles.org
i
www.all4divx.com

a kliknuvši na ovo drugo u pretrazi za titlove na srpskom jeziku on mi uvek ponudi i ono što ima kod nas u bazi. Ovo mi je nekako ustaljena procedura kad krenem u pretragu za titlom i trebalo bi da je svejedno sa koje ću stranice da doprem do njega.
Koliko se ja razumem u "muziku", all4divx je search mašina i traga za rezultatima svuda, pa i ovde. Meni se čini da su administratori nešto zeznuli oko request-a?

Ažurirao suadnovic - 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:55
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:58
istina, ali ionako svi ostali ''sajtovi sa titlovima'' kradu od nas tako da nema koristi od all4divx za naše titlove

kombinacija divx-titlovi.com za filmove i serije i prijevodi-online.org za serije je sve što treba bilo kojem korisniku. Ostali sajtovi nude kopije i lažnjake rađene google translatorom...

Ažurirao bubba ho-tep - 05.Kolovoz/Aug.2009 u 20:02
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 21:43
Ljudi, odoste u oftopic!!!
Samo sam pitao zašto reference za titl u bazi ne rade!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 00:34
izvini ali ja tebe ne razumem, zasto toliko kompliciras i zamaras sebe, pa fino odes na divx-titlovi.com ili najlakse instaliraj Firefox i IE plugin za divx-titlovi.com i upisi ime filma i trazi.
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 02:02
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

izvini ali ja tebe ne razumem, zasto toliko kompliciras i zamaras sebe, pa fino odes na divx-titlovi.com ili najlakse instaliraj Firefox i IE plugin za divx-titlovi.com i upisi ime filma i trazi.

Ni ja tebe ne razumem; imam sve to što pričaš, ali ne i odgovor na postavljemo pitanje, još uvek ga nisam dobio.

www.all4divx.com -----> www.divx-titlovi.com
www.all4divx.com <----- www.divx-titlovi.com

Koja strelica je u prekidu, gornja ili donja? Zašto samo za titlove sa www.divx-titlovi.com imam poruku bad request, a kod svih ostalih linkova se normalno otvaraju download prozori.
Trebalo bi da odgovori onaj ko je zadužen za saradnju sa www.all4divx.com, ako to uopšte tako funkcioniše.

Update: Evo i slike

u pretrazi za srpskim titlovima, našao je ova dva, i sad kad kliknem na titl sa foruma, on bi trebao da učita download stranicu, umesto toga dobijem Bad Request.
Zanima me razlog za ovo. Ima li još neko istu situaciju? Mislio sam da je možda do addon-a AdBlockPlus, ali nije; kliknem na disable na gornjoj stranici, i opet isto.
BTW, Knjeginja je apsolutno u pravu, smeta onaj %.

Ažurirao suadnovic - 06.Kolovoz/Aug.2009 u 02:34
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 02:10

Nisam bas strucna po tom pitanju, ali ako u adresi koji dobijes kad kliknes na taj titl:

http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/download/Nostradamus%3a+2012/83369.aspx

obrises to % onda mozes skinuti taj titl.

Znaci ovo dobijes: 

http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/download/Nostradamus3a+2012/83369.aspx

Zasto je tako, ko zna ?Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2009 u 15:12
E sad ću vam odati tajnu o čemu se radi.
Pretraga koju radi all4divx ide "pre" naše, što će reći da se događa da robot "odradi" neki prevod pre naše ekipe, koja kasnije taj prevod NE odobri, a all4divx ga je već upisao među rezultate. Zato se događa "Bed Request".
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.