Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - subtitle workshop ne pokazuje film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

subtitle workshop ne pokazuje film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
FictionSmith View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: subtitle workshop ne pokazuje film
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:34
titlove stelujem u subtitle workshopu. imam sve potrebne kodeke itd ali sam zadnjih dana skinuo dva filma koja SW nece da pokaze, vidim samo crno i cujem zvuk. isprobao sam sve, skidao i ponovo instalirao kodeke ali nisam uspeo. ima li neko ideju?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:45
a kakav film ubacujes u SW, standard divx rezoluciju, ili neki HD format?
Ako je standard divx rezolucija, onda probaj obrisi sve kodeke u control panelu add & remove programs, i instaliraj najnoviji klite codec pack i mora da radi. Ako se radi o HD rezoluciju(mkv fajl), onda moras da instaliras Core AVC 1.9.5 codec

Ažurirao icemaher - 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:45
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:49

najobicnija divx rezolucija. 

koji je to najnoviji codec pack, daj mi neki link.

ja sam svasta stavljao ali nije pomoglo/ svi ostali filmovi rade ok

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 16:21
K-Lite Codec Pack 4.9.5 Full, download:

http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm

Prije nego ovo instaliraš, izbriši sve codece na kompjuteru.

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 16:48

hvala buki, uspelo je!!! Smile

kuckamo se kad me ponovo pripuste internetu . pozdrav 

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 19:12
Iako je ovo vec von kontekst problema koji je vec resen.
Problem koji ima iste takve simptome, crna slika i nemoze startovati reporodukciju u sw, se moze desiti i ako video fajl sadrzi 5.1 audio ili oba dva 5.1 i 2/0 audio.

Ažurirao prijatel-MKD - 01.Srpanj/Jul.2009 u 19:13
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 20:05
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Iako je ovo vec von kontekst problema koji je vec resen.

Problem koji ima iste takve simptome, crna slika i nemoze startovati reporodukciju u sw, se moze desiti i ako video fajl sadrzi 5.1 audio ili oba dva 5.1 i 2/0 audio.

To se lako rešava instaliranjem (ili ponovnim instaliranjem) AC3 filtera i to se dešava samo u XP-u.Problem može da bude i instalacija CCCP kodek paketa za mkv (provereno).Kao što reće Buki,a i ja to tvrdim,K-Lite je najkvalitetniji paket kodeka (bez raznih bug-ova) i uglavnom zadovoljava sve potrebe za rad sa audio-video falovima.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 20:43
J... ga, meni je rikavalo dok sam imao K-Lite (na XP-u i Visti). Od kada imam CCCP nije niti jednom.
Na vrh
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 22:21
I ja sam imao problema sa klite-om, ali preporucujem svima CCCP - odlican je i nema nikakvih problema sa njim.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 22:39

ja dok sam bio na visti nije mi radilo nista / pa sam se vratio na XP.

K-lite mi resio problem mada ni sad ne znam sta je bilo. retko koristim SW uvek gledam da skinem filmove sa lepljenim engl titlom da se ne bi gnjavio oko stelovanja

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.