| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Portable tv/dvd |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Portable tv/dvdObjavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 14:34 |
|
"Portable DVD player Vivax DVD-P 707W"
Ovako imam jedno pitanje!
Kako(i jel uopće može,a piše da može) gledat divx film sa prijevodom(da ćita Titl .srt,.sub,.txt) a bez da ga ljepiš na film?
Znaći normalno da mi oćita divx sa prijevodom koji je u istom folderu,probao sam ubacit divx film i film mi pokrene,ali nikako dobit prijevod uz film(neće mi ga oćitat)!?
DVD filmove vrti normalno sa prijevodom!
Jel ima ko kakve informacije o tome!?
Hvala! Ažurirao ddavid14 - 01.Listopad/Oct.2010 u 15:21 |
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 14:45 |
|
Hm, ja koristim ovaj: HCT HPD-700C Portable DVD Player
i kad ubacim DVD ili usb stick, onda odaberem avi, i onda mi daje opciju da biram prevod(srt) i film ima uvek prevod(ali mnogo je mali font )Jel ima daljinski, jesi probao na daljinski da pritisnes Subtitle? I jel ima kao ovaj moj, ono da biras prvo avi, pa onda srt i tad da pocne film? |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 14:57 |
|
Ovako,nemam ga ja,nego ga je frend na poslu uzeo tako da možemo u nočnoj smjeni pogledat koji filmić(danas radim noćnu pa me zanima)!
Ima daljinski,e sad neznam napamet,hm...,znam da ima i za subtitle,probali smo to stisnut al nema prijevoda,a ovo šta veliš da prvo biram "avi" pa onda "srt",to ću danas pogledat!
On ima u sebi,piše nekakva internetska stranica i Šifra njegova od 8 znakova,jel ima možda kakve veze to,da ga nemoram možda registrirat il kaj ja znam,makar ne vjerujem!?
A za font,to šta kažeš,vjerujem da je mali,al na pol metra,metar se da valjda ćitat,a možda i ne!?
|
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 15:05 |
|
Ma isplati se gledati divx, kako ne, bas za posao ce vam biti odlican
To za sifru, ne znam....Ja ga koristim kad snema struje, ili kad mi je pc zauzet, odlican je. Pola metar - 1metar super se vidi(cita), ako vas dobro sluzi vid Jedina stvar koja me nervira je to sto ne mozes prevod podesiti da stoji na onu crnu pozadinu(to je izgleda mana svih dvd player-a), nego on stoji preko slike, pa kad imas u filmu negde belu sliku, prevod ne vidis |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 15:17 |
Ma za posao ko stvoren...
A vid,šta se toga tiće,odlićan mi je za sada!
A ovo šta veliš za prijevod,e da,bilo bi odlićno kada bi se dao stavit dolje na crnu pozadinu,to i mene živcira!
A dobro,dvd se može gledat i ok je,jedino da skužim kako na divx filmu dobit prijevod!
Ok fala na informacijama,možda mi pomogne to da prvo "avi" ućitam pa "srt"!
|
|
|
|
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2009 u 09:48 |
|
Opet mi pre neki dan dosao Vivax DVD-P da ga update-ujem i od firmware ni traga.
I isto nece da cita prevode jedino sto nije portable.. A naravno DVD cita titl/prevod bez frke a sa .avi ni da cuje, bio to .srt .sub, nazvano isto i film i prevod, neceee.. Mislim da ni ne postoji firmware za njega, ne znam.. Stara tema u vezi njega i ne vredi nikako za bilo koji model..
Pa sta drugo da kazem osim = srecno kolega sa njim! Ažurirao N.B.G. - 11.Lipanj/Jun.2009 u 09:49 |
|
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2010 u 15:37 |
|
Evo ovako,gledam malo po internetu za ove prenosive tv/dvd playere,kupio bi si tako nešto ali neznam koji(treba mi za posao,noćne smjene,vikendi,praznici)
Jel ima neko slićnu pizdariju(znaći Portable TV+DVD,DIVX)!?
Hvala!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |