Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zasto mi trza slika kad gledam divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zasto mi trza slika kad gledam divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dario1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zasto mi trza slika kad gledam divx
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 11:12

kad gledam divx trza mi slika ko da igram neku igricu na sporom komp,skidam sve moguce kodeke i divx anti freeze ali svejedno dal neko zna sto moze bit

hvala

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 11:15

Preslab komp ili ti je prevelike bitrate na filmu

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 11:38
Verovatno ti je kompjuter prespor za pustanje divx filmova...koja ti je konfiguracija??
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
dario1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 20:11
da je prespor to nevjerujem zato sam i pitao komp mi je athlon 2,6  da je to presporo nevjerujem vjerojatno mi fale neki kodeki
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 20:36
dali ti na svakom filmu trza, meni trza ali samo na jednom ali može se gledati
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 23:24

Originalno postovano od strane dario1 dario1 piše:

da je prespor to nevjerujem zato sam i pitao komp mi je athlon 2,6  da je to presporo nevjerujem vjerojatno mi fale neki kodeki

Mozda, ti je jednostavno los (izgreban ili lose narezan cd-e sa koga pustas film, mozda ti je takodje prljav laser na cd/dvd rom-u...)...to vazi ukoliko ti svi filmovi seckaju...medjutim ako je pojedinacni slucaj-->verovatno je do filma ili cd-a, tako da pokusas sa ponovnom instalacijom codec-a i pustanjem nekog drugog filma...

Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:27
Ako gledas film preko cd-a onda je moguce posto je cd ostecen ili zamazan, probaj film iskopirati na hard disc, te ga onda pokrenuti!!!!!
Ako ne ide i tako samo vici!!!!
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 23:33
ako nije preko cd Format C: je rijesenje
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 14:08

http://www.free-codecs.com/download/DivX_AntiFreeze.htm

evo probaj sa antifreezom preci divx! ALI MORAS PREKOPIRATI FILM NA HARD! Aj probaj pa javi!

Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 14:20

kad gledam divx trza mi slika ko da igram neku igricu na sporom komp,skidam sve moguce kodeke i divx anti freeze ali svejedno dal neko zna sto moze bit

hvala

IMan ja isto takva 3-4 filma koja su ripana s VHS-a u visokoj kvaliteti pa im je velika rezolucija pa zapinju, zvuk tece a slika savako malo preskace, pokreni film u virtual dub-u pa ga iskodiraj u manjoj rezoluciji i smanji framerate ako ti je veci od 25

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 17:05
Originalno postovano od strane ROmeo ROmeo piše:

hvala

Moguce je i ovo, medjutim malo, jer se to desava samo kada film pustas iz MediaPlayer-a, a velik je framerate, posto je i wmp kao sam player, veoma zahtevan

IMan ja isto takva 3-4 filma koja su ripana s VHS-a u visokoj kvaliteti pa im je velika rezolucija pa zapinju, zvuk tece a slika savako malo preskace, pokreni film u virtual dub-u pa ga iskodiraj u manjoj rezoluciji i smanji framerate ako ti je veci od 25

Na vrh
cargo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cargo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 13:05

Pogledaj da nemas neke dodatne filtere ukljucene u codecima pa ti zato trza pogledaj ....

bok

Leee
Na vrh
teodivx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teodivx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 04:25
koji je film?
www.teodivx.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.