Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beogradski fantom (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beogradski fantom (2009)

The Belgrade Phantom

The Belgrade Phantom (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

82 min

Režija:

Jovan B. Todorovic

Scenarij:

Jovan B. Todorovic
, Bogdan Petkovic
, Kosta Pesevski

Glavne uloge:

Boris Komnenic
  >  Chief Inspector
Cvijeta Mesic
  >  Phantom's mother
Radoslav 'Rale' Milenkovic
  >  Maksic (as Radoslav Milenkovic)
Goran Radakovic
  >  Komarac
Andrej Sepetkovski
  >  Boza
Uros Urosevic
  >  Smiljke
Milutin Milosevic
  >  Phantom
Milos Vlalukin
  >  Pickpocket
Milos Samolov
  >  Cvele
Petar Mihailovic
  >  Mladen Majstorovic
Aleksandar Djurica
  >  Ivko Plecevic
Marko Zivic
  >  Fandjo
Nada Macankovic
  >  Djina
Predrag Damnjanovic
  >  Marko Jankovic
Bojan Lazarov
  >  Ilija Bogdanovic

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beogradski fantom (2009)
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 20:48

BEOGRADSKI FANTOM, 2009.
("The Belgrade Phantom", Srbija / Mađarska / Bugarska)

Žanr: Akcija
Trajanje: 82 min

Glavne uloge:
Milutin Milošević, Marko Živić, Radoslav Milenković, Nada Macanković, Andrej Sepetkovski, Aleksandar Đurica

Scenario: Jovan B. Todorović, Bogdan Petković, Kosta Pesevski
Režija: Jovan B. Todorović

Sinopsis:
Ostvarenje reditelja Jovana Todorovića predstavlja simbol prkosa sistemu, prvu pukotinu komunističkog režima, legendu, koja živi i koja je nadživela one koji su pokušali da je suzbiju. Za vreme službenog boravka predsednika Tita na Kubi 1979. godine, pažnja prestonice usmerena je ka čoveku o kome će se izmišljati priče, heroju sedamdesetih koji je postao beogradski fantom iz "belog poršea". Misteriozni vozač koji u ukradenom automobilu juri trgom Slavija praveći u ponoćnim satima pravi spektakl, neprekidno uspeva da utekne policiji. Preko radija javno poziva policiju da ga uhvati, što je prvi opozicioni čin u posleratnoj Jugoslaviji. Više od 10 000 ljudi izlazi na ulice da ga podrži. Shvativši da je opasno eliminisati prestupnika pred Beograđanima, vlast i policija se upušta u trku sa u kojoj on postavlja pravila...

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 21:15
Jedva čekam da gledam ovo!!! party0006
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 21:46
i mene interesuje ovaj film,tako da isto jedva cekam da ga odgledam.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 22:23
Ja sam cuo neku pricu oko fantoma, da je uleteo sa porche izpod autobusa. Jel ovo film za tog coveka?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 22:29
Ovo mora da bude dobro!!! Takodje jedva cekam.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 03:05
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Ja sam cuo neku pricu oko fantoma, da je uleteo sa porche izpod autobusa. Jel ovo film za tog coveka?

yup. Wink
Na vrh
libra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj libra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 17:46
super za ovooooooooooooooooo
Na vrh
Milosh_Cacak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Cacak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 20:01
Beogradski fantom je covek za koga ste svi culi a niste znali da je to on ;) Ljubomir Magas ili ti u narodu poznat kao Ljuba Zemunac  ;)
Milosh_Cacak
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 20:23
Originalno postovano od strane Milosh_Cacak Milosh_Cacak piše:

Beogradski fantom je covek za koga ste svi culi a niste znali da je to on ;) Ljubomir Magas ili ti u narodu poznat kao Ljuba Zemunac  ;)

SPOILER!!!

kako je onda poginuo nakon nekoliko dana, nakon njegovog izlazak od zatvoru i to u soobracajnoj nezgodu. To mi ne pase tu.

Ažurirao chlink - 01.Lipanj/Jun.2009 u 22:33
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 20:34
pa kolko sam ja uspeo da nadjem na internetu, on je te '79-te bio u zatvoru zbog silovanja.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 21:36

Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

pa kolko sam ja uspeo da nadjem na internetu, on je te '79-te bio u zatvoru zbog silovanja.

Da krenemo od zadnjeg posta: apsolutna neistina. Bio je u zatvoru zbog brze vožnje i krađe automobila (kao što je prikazano u filmu).

Originalno postovano od strane Milosh_Cacak Milosh_Cacak piše:

Beogradski fantom je covek za koga ste svi culi a niste znali da je to on ;) Ljubomir Magas ili ti u narodu poznat kao Ljuba Zemunac ;)

Ime mu je bilo Vlada Velisavljević - Vasa "Ključ", veze nema sa čovekom koga si pomenuo.

Ažurirao cudak_31177 - 01.Lipanj/Jun.2009 u 23:31
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 21:40
A jeste li primetili Halo govornice i svetleću signalizaciju u Beogradu u TO VREME?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 21:43

Primetio sam i modernu svetleću reklamu za JAT... LOL nema veze, film i dalje rastura. 

P.S. Da bre, gde ti je komentar na film?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 22:20
Sve se rešavam da napišem, ali nikako da mi "slegne"...
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 22:59
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

[QUOTE=xyd]pa kolko sam ja uspeo da nadjem na internetu, on je te '79-te bio u zatvoru zbog silovanja.

Da krenemo od zadnjeg posta: apsolutna neistina. Bio je u zatvoru zbog brze vožnje i krađe automobila (kao što je prikazano u filmu).

"Dosije od deset kilograma

Dosijei Ljube Zemunca, i onaj u Nemackoj, i onaj u jugoslovenskoj policiji, imaju po deset kilograma. U njemu je zatvorski psihijatar iz Spuza napisao:

"Magas je u kazneno-popravni dom u Spuzu priveden iz istraznog zatvora, nakon ekstradicije iz Nemacke, na izdrzavanje kazne 28. aprila 1982. godine zbog krivicnog dela silovanja za koje mu je u prvostepenom postupku bila izrecena kazna od pet godina, a u medjuvremenu je stigla i presuda na kaznu zatvora od tri meseca zbog teske telesne povrede - dela koje je pocinio u Opstinskom zatvoru u Prokuplju (dok je u aprilu 1978. godine u Opstinskom zatvoru u Prokuplju izdrzavao kaznu, Magas se posvadjao sa jednim zatvorenikom i koliko ga je "lako" udario, slomio mu je donju vilicu...)

Silovanje je pocinio u Budvi samo nekoliko dana po izlasku iz zatvora gde je izdrzavao kaznu, takodje zbog silovanja. Naime, prema sopstvenom priznanju, Magas je pre ovoga jos dva puta osudjivan zbog silovanja na kazne od dve i po i cetiri godine zatvora. Odmah nakon silovanja u Budvi Magas je pobegao u inostranstvo i vec istog meseca bio osumnjicen za ubistvo iz bezobzirne osvete, ali je postupak obustavljen zbog nedostatka dokaza. Inace, do dolaska u Spuz, Magas je bio osudjivan sest puta, a pored ostalog je ucestvovao, barem je sam izjavio i u onom pokolju u zatvoru Zabela. Vise puta je i dugo boravio u inostranstvu i od 1973. godine nosio metak u ledjima koji je zaradio u Italiji. U Beogradu je godinu dana pre toga bio ranjen nozem, imao je oziljke od uboda srafcigerom u predelu trbuha, a ranjavan je i u nogu......"

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2009 u 23:28
Još jednom, ovo nije film o čoveku koga pominješ.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 02:06
Odgledah upravo i ovo. I moram reći da mi je odlično.

Doduše, ono "neće te niko tući" mi je malo za ne poverovati i činjenica da je poginuo u nesreći "koja nije rasvetljena" 10 dana po izlasku iz zatvora je baš Confused i što onaj drugar govori kako je uvek bio nasmejan, a u rekonstrukciji ga ne prikazaše takvog...No, priča i način kako su sve sklopili Clap (i veliki Clap za onog fotografa)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 10:10
Meni se isto film svidja, jeste da ljudima u mom okruzenju i nije, ali meni je film ok.

- Armin van Buuren

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 10:57
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

i što onaj drugar govori kako je uvek bio nasmejan, a u rekonstrukciji ga ne prikazaše takvog...

Mislim da film ima vecu prolaznost ako je glavni lik misteriozan i ozbiljan, a ne neki saljivdzija i brbljivac. Mislim na filmove ovog tipa. Verovatno su se time rukovodili tokom snimanja, ne znam. Inace i meni je film sjajan. Clap
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 11:36
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

i što onaj drugar govori kako je uvek bio nasmejan, a u rekonstrukciji ga ne prikazaše takvog...

Mislim da film ima vecu prolaznost ako je glavni lik misteriozan i ozbiljan, a ne neki saljivdzija i brbljivac. Mislim na filmove ovog tipa. Verovatno su se time rukovodili tokom snimanja, ne znam. Inace i meni je film sjajan. Clap

Znam, draga, love nas nas na te fore: misteriozan, ćutljiv, sumnjiv pogled kroz šiške i slično.
No, kada već radiš rekonstrukciju i prikazuješ nekoga ko se poigrao sa jednim režimom i za njega ti kažu da je bio ok, nasmijan tip, dobar čovek i drugar, a taj režim je već u prošlosti, pa prikaži ga onda tako. Način na koji su nam ga prikazali je da je bio neki Wacko  ćutljiv, u svom svetu, ni prijatelja, ni devojke (samo ona što je bila obožavateljka i koja je verovatno ubačena eto onako, da prikaže kako su devojke verovatno uzdisale za njim)...
Kada god sam pričala sa mojim ujacima i stričevima koji su bili mangupi u mladosti, u tom režimu, sve je uvek bila zahebancija, sve je uvek bilo da nekoga zezneš da bi se svi do suza smejali, svi su bili jarani i imali drugarice, devojke i slično.
Ne znam, ali ni malo mi se ne sviđa kako su njega ovde oslikali. Ne uklapa mi se u neki lični doživljaj svih tih dešavanja.

Ažurirao bojanadj - 05.Travanj/Apr.2010 u 11:38
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.