| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wireless sa Linux Pomagajte |
Odgovori
|
| Korisnik | |
danijel_1984
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wireless sa Linux PomagajteObjavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 21:46 |
|
Ja sam iz Srbije i koristim "Wireless" sa OS "WindowsXP" ali mi se kod drugara svideo OS "Linux" i pokušavao sam na razne načine da ga namestim ali mio neide... Suština mog problema se sastoji u radu interneta,tačnije nemogu da se konektujem uopšte...Instaliram OS "Linux" (Ubuntu-Cristian Edition) i sve mi odrađuje i prepozna mi sve uređaje i "Wireless" ali nemogu da se konektujem na internet...Pokusao sam i sa OS "Linux"(Fedora 8) ali mi conekcija traje nekih minut i onda se prekine pa moram da restartujem kompijuter da bi mogao ponovo da se konektujem.A i ta konekcija traje minut i nedozvoljava mi duže... Ako neko nešto zna molio bih ga da mi pomogne Unapred zahvalan |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 23:02 |
|
probaj napravit update drivera za wireless modem, spoji se na klasični način kabelom dotad...
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 23:27 |
|
driveri, driveri, driveri, driveri, driveri, driveri...
koji cip ti je za wireless? |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
danijel_1984
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 01:55 |
|
Hvala "bubba ho-tep" probaću i tako da se spojim preko modema pa da update drivere za "Wireless" A "Sentinel" neznam šta ti znači "CIP"...Ako misliš koji je tip 802.11gTurbo Wireless PCI Card a ima i neki serijski broj "CN-WF511" |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |