Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kursori (RADE!)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kursori (RADE!)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Armaggedon89 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Armaggedon89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kursori (RADE!)
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 11:33
Evo programa za cursore, KOJI RADI! Provereno! I crack i sve :)
Btw, ako vam se program svidja, kupite ga. Crack je samo za isprobavanje full programa ;)

http://www.megaupload.com/?d=K71EZ9B0

eto linka :D

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 16:18
Originalno postovano od strane Armaggedon89 Armaggedon89 piše:

ako vam se program svidja, kupite ga. Crack je samo za isprobavanje full programa

Iskusno lega, iskusno LOLrespekt
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Armaggedon89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 23:36
e, jos da zajedno budemo kolege :)))
hehehe

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2009 u 03:21
Nista ne fali ni ovome iz
http://www.divx-titlovi.com/forum/t24691_p631551.html#631551
Fajl je apsolutno cist (Ima li boljeg antivirusa od Nortona?)

A voleo bih da znam sta je ovo sto si ti predlozio; stavi neki Screen, ako ti nije tesko. Ne znam o cemu se radi, i je li vredno rizika.
Ustvari, meni je jasno, no zbog ostalih kolega. Ono moje gore je Stardock CursorXP v. 1.3 a ovo tvoje, koliko vidim, 2.0.
A Norton kaze da je tvoj fajl cist, znaci moze se probati. Unutra je jos i uputsvo kojeg se valja pridrzavati, da ne "vrisne" OS.

Ažurirao suadnovic - 04.Travanj/Apr.2009 u 03:39
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Armaggedon89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2009 u 07:51
ma fajl je cist, danas stizu screen-ovi. Ja, LICNO, nisam zadovoljan Nortonom, ali o ukusima se ne raspravlja. Na nekim verzijama windows-a cursorXP ne radi, zato sam ovo postavio, a ovo (RADE) se odnosi na ljude kojima cXP ne radi. Pa lepo skinu cFX i to je to :) nema ljutis :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.