| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najkvalitetniji jeftini mp3 / flac / wma playeri |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najkvalitetniji jeftini mp3 / flac / wma playeriObjavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 12:02 |
|
Posto sam nedavno kupio prijenosni mp3 player u dobroj mjeri sam se informirao o kvalitetnim i cjenovno pristupacnim uredajima koji nude veliki broj mogucnosti.
Nakon duge potrage nasao sam Sansa Clip mp3 player koji se cijenom krece oko 250 - 450 kn ovisno o kolicini memorije (1-4 gb). Najbolja stvar od svega je, sto uz odlicnu kvalitetu zvuka, male dimenzije i mini usb utor, zahvaljujuci najnovijem firmwareu nudi mogucnost reproduciranja looseless flac i brojnih drugih formata. Baterija traje 16 sati slusanja, a moze se puniti preko kompjuterskog usb utora. To ga cini vrhunskim mp3/flac playerom po maloj cijeni. Za usporedbu, drugi flac playeri poput iaudio 7 i iriver e100 cijenom se krecu oko 1000 kn i nije ih moguce nabaviti na nasem trzistu. Ja sam kupio ovaj od 4 gb i prezadovoljan sam, preporucujem svima. Kakva su vasa iskustva, preporucujete li ista drugo? |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 15:55 |
|
Nije bio najjeftiniji al po mom misljenju najbolji i najlepsi E sad pogledaj sta ima kod vas od njihove ponude neces se pokajati |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 16:11 |
|
ma gledao sam creative zen, ali ne podrzava flqc i kazu da kvaliteta zvuka nije najbolja. Sansa mi je zasad izvrstan player
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 17:43 |
|
pre njega sam imala Muvo i on jeste ima jaci zvuk od Zen-a E sad dal ce tim 4giga biti dovoljnio s obzirom da ti treba za flac? :) |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 18:18 |
|
Posto imam 500 gb muzike, nista mi nije dovoljno
A prije sam imao mp3 od 20 gb i shvatio da u praksi ne slusam toliko preko playera nego mi je dovoljno imat na njemu 20 - 50 albuma (od kojih su samo neki flac po 300 mb) i mijenjat muziku jednom tjedno ili mjesecno :) |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 19:24 |
|
Vidi sta ima kod vas na trzistu, napravis uzi spisak pa onda pogledaj review-e po netu. Barem ja tako uvek radim
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |