Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HITNO TREBAM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HITNO TREBAM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Slym View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slym Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HITNO TREBAM
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 12:03

Hitno trebam Lord of the Rings : Return of the king a da nije kino rip i da je dobre kvalitete.

Ako neko ima bilo što iz serije "Getaway in Stockholm" i "Ghost rider" itd. isto bih molio da se javi.

The Force is our legacy
Na vrh
Slym View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slym Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 12:15
Također HITNO trebam filmove Ljeto u zlatnoj dolini, Duga mračna noć i Konjanik ako netko SLUČAJNO ima.
The Force is our legacy
Na vrh
stac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 12:35

JA ISTO TREBAM LJETO U ZLATNOJ DOLINI I DUGA MRACNA NOC...IMAM TI JA LOTR3,DOBRA KVALITETA I NESTO  OD GHOST RIDERA...JAVI SE NA MAIL SA KATALOGOM,PA CEMO SE DOGOVORITI...

stac@net.hr

sova de stac
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 20:40
Slym imam ti ja Lord of the Rings : Return of the king DVD-RIP, na 3 CD-a je i ima ac3 zvuk. Slika je fantasticna. Javi se na PM ako ti treba!
Na vrh
foki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj foki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2004 u 12:05
Ja ti imam LORT: 3 na 2 cd-a (dvdRip)
Na vrh
Slym View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slym Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 15:22
Trebam od nekog iz Hrvatske. PM mi ne rade!
The Force is our legacy
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 15:25

imam ti ja

JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 15:30
gospodare  prstenova 3,na 3 cd,.dvd rip
JACK
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.