Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako ripovati titlove sa dvd za divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako ripovati titlove sa dvd za divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
damil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj damil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako ripovati titlove sa dvd za divx
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 17:30
Zdravo!

Stvarno ne znam kako da ripujem titlove sa dvd za divx, i ako sam probao sa programom SubRip i Subtitle Workshop ali nisam mogao da se snadjem, trazi mi takodje neku tabelu sa znakovima ali ja je nemam, molim vas ako neko zna kako se najlakse skida prevod sa dvd u srt ili txt ili bilo koji subtitle fajl samo da moze da koristi za divx filmove!!?

Da napomenem koristio sam ove programe na nasem jeziku ali uzalud, nisam uspio. 

Hvala!
Na vrh
foki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj foki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 17:58

SubRip ja idealan soft.

Kad udes u program idi u "Open IFO". Otvori IFO file ili ako nemas IFO file otvori prvi .VOB file filma i automatski on load-uje kompletan film.

press Start

Kad prvi put ripiras, SubRip ne zna sifrove pa ti ces da pisis sam sifre koje ti je obojen plavom bojem (sifre koje ti trazi).

Pisis do kraja filma i na kraju ne zaboravi da ides u "character matrix" i da sejvirash taj karakterski matriks.

Drugi put kada hoces da ripiras ides u "open IFO" i otvoris matrix file kojoj si sejvirao...drugi put ne trebas da pisis sifre ili karaktere

Try this! It's very easy!

Izvini ako nisam objasnio dobro, ne znam dobro hrvatski 

Na vrh
damil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj damil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2004 u 00:22

Bole hvala ti na detaljnom objasnjenju ali ja ne vidim slike u tvom odgovoru ovdje samo tekst ne znam sta je u pitanju, dali ih ti vidis kada otvoris ovu rubriku ali ja ne, mozda je stvar nekog podesava u mom eksploreru ako samo ja ne vidim slike iz tvog objasnjenja!?

Pozdrav!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.