| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
kako ripovati titlove sa dvd za divx |
Odgovori
|
| Korisnik | |
damil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: kako ripovati titlove sa dvd za divxObjavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 17:30 |
|
Zdravo!
Stvarno ne znam kako da ripujem titlove sa dvd za divx, i ako sam probao sa programom SubRip i Subtitle Workshop ali nisam mogao da se snadjem, trazi mi takodje neku tabelu sa znakovima ali ja je nemam, molim vas ako neko zna kako se najlakse skida prevod sa dvd u srt ili txt ili bilo koji subtitle fajl samo da moze da koristi za divx filmove!!? Da napomenem koristio sam ove programe na nasem jeziku ali uzalud, nisam uspio. Hvala! |
|
![]() |
|
foki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Ožujak/Mar.2004 Lokacija: Albania Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 17:58 |
|
SubRip ja idealan soft. Kad udes u program idi u "Open IFO". Otvori IFO file ili ako nemas IFO file otvori prvi .VOB file filma i automatski on load-uje kompletan film. press Start Kad prvi put ripiras, SubRip ne zna sifrove pa ti ces da pisis sam sifre koje ti je obojen plavom bojem (sifre koje ti trazi). Pisis do kraja filma i na kraju ne zaboravi da ides u "character matrix" i da sejvirash taj karakterski matriks. Drugi put kada hoces da ripiras ides u "open IFO" i otvoris matrix file kojoj si sejvirao...drugi put ne trebas da pisis sifre ili karaktere Try this! It's very easy! Izvini ako nisam objasnio dobro, ne znam dobro hrvatski |
|
![]() |
|
damil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2004 u 00:22 |
|
Bole hvala ti na detaljnom objasnjenju ali ja ne vidim slike u tvom odgovoru ovdje samo tekst ne znam sta je u pitanju, dali ih ti vidis kada otvoris ovu rubriku ali ja ne, mozda je stvar nekog podesava u mom eksploreru ako samo ja ne vidim slike iz tvog objasnjenja!?
Pozdrav!!!! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |