Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zgodna mlada
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zgodna mlada

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zgodna mlada
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2008 u 18:57
Kazu ljudi svaka mlada je LEPA na svoj nacin, ali da li je i ova sami procenite. Ja mislim kad je nju majka rodila da nije rekla cedo moje nego cudo moje. smile71

http://www.sherdog.net/forums/f7/i-got-married-last-weekend-pics-877461/
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2008 u 19:46
Auuuuuuuuuuuu, znam da je ljubav slepa i da fizicki izgled nije presudan, niko od nas nije savrshen, ali je l' ova pojela sve shto joj se u zivotu ponudilo i shto nije. Kao da je opustoshila sve McDonaldse u Texasu. Strashno! A ni deverushe nisu bolje. Cak se pitam je li ono sto je lik pisao i slike koje je postavljao, je li to sve pravo ili foto-montaza. I kao sto rekoh: Auuuuuuu!!! Dead
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2008 u 20:22
Što reče lik: žao mi je što je ja ne upoznah prvi
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2008 u 20:30
Ja nisam siguran da je ovo zensko.
A klinja je vojnicina, treba mu izazova. Ce se nose. LOL
Edit: Ako procitate komentare, bice vam jasno da se radi o sprdacini.Smile

Ažurirao Blank - 20.Studeni/Nov.2008 u 20:48
...rot and assimilate...
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2008 u 23:18
Sve mogu razumeti, ali ovo ne.
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.