Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Body of Lies (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Body of Lies (2008)

Body of Lies

Body of Lies (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tijelo od laži

Godina:

2008

Žanr:

drama, akcija, ljubavni, triler, ratni

Trajanje:

128 min

Režija:

Ridley Scott

Scenarij:

William Monahan
, David Ignatius

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  Ed Hoffman
Leonardo DiCaprio
  >  Roger Ferris
Alon Aboutboul
  >  Al-Saleem
Lubna Azabal
  >  Aisha's Sister Cala
Vince Colosimo
  >  Skip
Golshifteh Farahani
  >  Aisha
Michael Gaston
  >  Holiday
Simon McBurney
  >  Garland
Mehdi Nebbou
  >  Nizar
Mark Strong
  >  Hani
Oscar Isaac
  >  Bassam
Kais Nashif
  >  Mustafa Karami
Ali Suliman
  >  Omar Sadiki
Jameel Khoury
  >  Marwan
Ghali Benlafkih
  >  Aisha's Nephew Rowley

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Body of Lies (2008)
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 00:53

BODY OF LIES, 2008.
("Krug laži", SAD)

Trust no one. Deceive everyone.

Žanr: Akcija
Trajanje: 128 min

Glavne uloge:
Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Mark Strong
Golshifteh Farahani
Oscar Isaac
Simon McBurney

Scenario: William Monahan (The Departed, 2006.), David Ignatius (roman)
Režija: Ridley Scott (Gladiator, 2000.)

Sinopsis:
Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) je najbolji čovek američke inteligencije na mestima gde ljudski život ne vredi više od informacije koju može da nabavi. U operacijama koje ga nose širom sveta, Ferrisov sledeći dah često zavisi od glasa s druge strane sigurne linije - CIA veterana Eda Hoffmana (Russell Crowe). Praveći strategije sa laptopa u suburbanim predelima, Hoffman je na tragu terorističkog lidera koji je organizovao kampanju bombaških napada dok zavarava najsofisticiraniju mrežu inteligencije na svetu. Da bi izmamio teroristu na otvoreno, Ferris će morati da se uvuče u njegov mutni svet, ali što je Ferris bliži meti, to više otkriva da je poverenje i opasan komoditet i jedino što će mu izvući živu glavu.

Lokacije snimanja:
Annapolis, Maryland, USA
Baltimore, Maryland, USA
Gaithersburg, Maryland, USA
Ouarzazate, Morocco
Rabat, Morocco
Washington Dulles International Airport - 45020 Aviation Drive, Sterling, Virginia, USA
Washington, District of Columbia, USA
White House - 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, District of Columbia, USA

Ažurirao Kneginja - 09.Sijecanj/Jan.2011 u 02:44
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
zdvd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zdvd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 12:54
nisam još gleda ćekam axxo da ga stavi
mir vama
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 12:57
ne znam postoji li uopće već kvalitetna snimkaConfused
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 14:36
Za sada ne...
I ja čekam ovaj film u dvdrip-u
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 14:43
Kada bi trebao doći dvdrip za ovaj film?    
Na vrh
zdvd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zdvd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 14:57
aXXo ili mininova valjda će brzo doći
mir vama
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 01:31
Ništa meni ovde nije jasno...... u pola filma mi je palo na pamet, šta ako me neko pita, o čemu se film radi? Ja nemam pojma..... Ceo film je proveo na telefonu, putuje od države do države, ja gledam i nemam pojma o čemu se tu radi.... Svašta, ovo mi se prvi put desilo.... Nije on meni bio dosadan, šta više, kraj je super, ali o čemu se tu radi i zašto je stalno putovao od države do države i pričao pola filma sa Raselom, nemam pojma.... LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 09:46
Onda pogledaj film ponovo, možda ti bude jasnije LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 10:24
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Onda pogledaj film ponovo, možda ti bude jasnije LOL

da sam procitao synopsis, sve bi mi bilo jasnije...... Sad kad sam ga pročitao, bar znam o čemu se radi LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
superfreakdonky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 03:20
kako Sluzbe trose ljudski materijal, ko toalet-papir, a sve ne u cilju interesa Drzave ( kao ni naroda-ko sisa narod, tu je da placa porez koji ovi trose ) vec u cilju licnog napredovanja u hijerarhiji cinova i benefita koji to donosi sefovima, koji nikad ne znoje zadnjicu na terenu .....jezivo sta 'ljudi" rade radi licnog napredovanja tj, novca ! inace, film, je mrak, u pozitivnom smislu, i propaganda americke moci !
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 14:12
Ponovo sam odgledao ovaj ok film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.