Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - treba mi usluga  : ))
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

treba mi usluga : ))

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mladenovcanka View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mladenovcanka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: treba mi usluga : ))
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 17:08
ima li neko titlove za novog James Bonda Quantum of Solace,Disaster movie,novi film House i The echo iz 2005 koji se u orginalu zove Sigaw
pliiz
Cry
Na vrh
mystique phoeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mystique phoeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 18:01
Pa na ovom sajtu imas titl za film HOUSE 2008 ako na taj film mislis.
Evo ti link pa direktno skini titl
http://www.divx-titlovi.com/hr-hr/divx-subtitles/download/house_2008_limited.dvdrip.xvidhls/66125.aspx
Smile
Na vrh
mladenovcanka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mladenovcanka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 23:33
hvala
: ))
ja trazila,ali nisam nasla
: ((
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 23:40
Ima za film House, za ostale još nema,ali vjerujem da će uskoro biti.

Titl za film House:http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/house_2008_limited.dvdrip.xvidhls/66125.aspx

Ažurirao Buki-Fiume - 12.Studeni/Nov.2008 u 23:42
Na vrh
BLADE... View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLADE... Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 01:06
kad ce biti prevod za novi James bond(quantum of solace)
zna li neko????????
i molim vas da neko to uradi.....hvala unaprijed!!!!!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 01:13
Originalno postovano od strane BLADE... BLADE... piše:

zna li neko????????

ko prvo pre nego bapnes na forum i tako pocnes da trazis nesto procitaj malko otvorene teme i pravila postovanja
znaci prevod za to sran..od bonda sytra

a u pravilima ces videti da nema trazenja da se nesto prevede a posebno mislim da se to odnosi na ljude kojima profil nije stariji par sati

Na vrh
BLADE... View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLADE... Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 13:31

ko prvo pre nego bapnes na forum i tako pocnes da trazis nesto procitaj malko otvorene teme i pravila postovanja
znaci prevod za to sran..od bonda sytra

a u pravilima ces videti da nema trazenja da se nesto prevede a posebno mislim da se to odnosi na ljude kojima profil nije stariji par sati[/QUOTE]

Ok,izvinjavam se,nisam znao da je tako,jer sam ocajno trazio taj titl ali nije ga bilo,pa sam se registrirao ali nisam imao vremena da to procitam jer je bilo kasno....
Sad sam procitao pa nadalje cu znati,a i samo sam hteo da pitam kad ce da bude....u svakom slucaju izvinjavam se!!!!!!!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 15:23
Šta znači "očajno tražiti titl"? Koliko to traje pa padaš u očajanje? Film se pojavio pre par dana, čemu frka? Dakle, video si pravilnik: samo opušteno, ne možeš požurivati ljude koji ti ovo rade besplatno.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 15:40
Originalno postovano od strane BLADE... BLADE... piše:

zna li neko????????

KAko kaze prethodnik procitaj pravila i strpljenja a za tvoju informaciju prevod za taj film je vec poceo da se radi....tako da budi stalno na titlovima....

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,111 sekundi.