Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da l' je SW ili HW, al' ja moram da pitam...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da l' je SW ili HW, al' ja moram da pitam...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da l' je SW ili HW, al' ja moram da pitam...
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 20:08
Mozda ovo i ne spada ovde, al' ja moram da pitam... Reci cete da sam glupson, ali ja se time ponosim; lepota je prolazna, a glupost mi ostaje doveka...
Nego... Ko zna da mi kaze: hoce li torrenti ili hub da mi zasmetaju ili da mi usporavaju FTP?
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 20:54
ako imas ADSL mislim da oce, jer ti upload utice na download, meni licno dosta usporava

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 21:04
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ako imas ADSL mislim da oce, jer ti upload utice na download, meni licno dosta usporava
ovo mi jako cudno? kako moze upload da smeta na download? jasno je da download smeta downloadu, primer skidas sa torenta sa full brzinom, i tad naravno ne mozes da otvoris neki sajt brzo, nego to ce ici sporo... kod mene skidam sa torenta sa 620kb/s i u isto vreme uploadujem sa 80kb/s i nemam nikakvog problema, takodje adsl koristim....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 21:38
Nemam ADSL, nego Cable, 1024/128, a osim toga, probao sam... Torrenti ne smetaju FTP-u, nego je obrnuto... FileZilla mi fercera standardno 120kb/s, ali su mi zato torrenti crknuti nacisto. U svakom slucaju, hvala
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 21:39
Sad tek videh... Ice, kakav ti je to ADSL kad vuce 620 kila u sekundi...? Moj kad potera stotinak, ja udaram nogom u guzicu od srece...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 21:46
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

ovo mi jako cudno? kako moze upload da smeta na download? jasno je da download smeta downloadu, primer skidas sa torenta sa full brzinom, i tad naravno ne mozes da otvoris neki sajt brzo, nego to ce ici sporo... kod mene skidam sa torenta sa 620kb/s i u isto vreme uploadujem sa 80kb/s i nemam nikakvog problema, takodje adsl koristim....

u zemlji Srbiji sve je moguce
kad skidam nesto s RS ili drugih sajtova max brzinom surf radi normalno. Cim krenem preko torenta nema sanse da postigne max brzinu jer ujedno uploadujem pri cemu je surf kao na dialup-u

znaci kako mi se povecava uplaod smanjuje se download, dok toga nema na kablovskom netu ili wireless

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 22:23
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Sad tek videh... Ice, kakav ti je to ADSL kad vuce 620 kila u sekundi...? Moj kad potera stotinak, ja udaram nogom u guzicu od srece...
vuce druze bas 620kb/s(imao sam i probno 840kb/s, testirali oni), to nam je telekom AD(makedonske telekomunikacije), jbga sve je super ali limit imamo na 100gbAngryAngry

Ažurirao icemaher - 05.Studeni/Nov.2008 u 22:23
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 22:26
Mesecno 100 GB, ili dnevno...?LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 23:15
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Mesecno 100 GB, ili dnevno...?LOL

mesecno, jedino nas to zeza sto ne puste malo vise....primer oko 500gbLOL, necu vise

Ažurirao icemaher - 05.Studeni/Nov.2008 u 23:15
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 23:55
Ja imam 233 kb/s sa rapida i naravno na torrentima dosta manje!
Ali je zato FLAT!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 00:07
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Ja imam 233 kb/s sa rapida i naravno na torrentima dosta manje!
Ali je zato FLAT!
i kod nas su neki kablovski imali flat, ali sad su i oni ograniceni na 100gb i plus smanjene brzine, jbga zakon protiv piraterije...
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 00:22
Ja imam wireless, ako nista ne skidam a upload mi je maksimalan, surf mi je ocajan tako da upload moram da ogranicavam kad hocu da surfujem. He, he kad ce u Srbiji biti kao u Skandinaviji, bar sto se tice interneta.Disapprove
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.