Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - e ovo je nesto novo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

e ovo je nesto novo

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: e ovo je nesto novo
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 13:30
E ovo jos nisam dozivio a dozivio sam svasta...
Upravo me lik na opensubtitles optuzio da sam mu obriso nick sa MOG titla kojeg sam pisao na slusanje...
evo pa vidite...

Link

ne znam uopce kako odreagirat pa odlucih s vama to podijeliti...
a lik se vadi na ovaj titl:

Link

koji je polunapisani, srpski prijevod koji je on "preveo" na hrvatski i ponosno to objavio na kraju titla.

mislim svasta, sad sam tako luuuuuud da bih mu glavu satro. smile49

Ažurirao Sentinel - 01.Studeni/Nov.2008 u 13:31
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 13:41
Jbg, takav je zivot, nadji lika i uzmi mu skalp LOL
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 14:39
Ne brini SENTINEL
Mi koji sve pratimo znamo sledeće
Ti si najavio da ćeš prevesti taj film
Nakon toga, pokazao si 20-ak linija prevoda, što je bio znak da si ga započep
Obećao si (tada) da ćeš ga završiti do vikenda
Završio si ga tada i postavio na sajt
Nama je to dovoljno da smo sasvim sigurni da si ga ti uradio
A o kvalitetu prevoda na slušanje netreba ni da trošimo reči (pohvale)
Imaš našu 100% podršku
Pisao sam u množini jer sam siguran da delim mišljenje svih ovde...
Pozdrav

Pozdrav svima...
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 14:57
Da SENTINEL ja cu samo da se nadovarzim ono sto je rekao kolega
Dcizmas, da znamo mi sta si obecao i sta si uradio , a oni drugi sve to falsiraju, i pricaju kako oni to uradili ,ma  ko gi jebe smile92

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 16:39
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

E ovo jos nisam dozivio a dozivio sam svasta...

Što da ti kažem. Prestani sa zajCensoredjama i primi se ozbiljnog posla. Možeš li uopće zamisliti koliko se lik namučio prevesti sa srpskog na hrvatski i onda dođeš ti i kažeš "Nije, nego sam ga ja preveo sa engleskog!" Pa, frajeru, svatko zna prevesti sa engleskog, javi se kad prevedeš nešto sa srpskog. LOL

Što se tiče onog titla koji si mi poslao, još malo pa gotovo. Bilo bi i prije da nisam frendu pomagao zidati nekakve garaže.
Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 16:43
Pusti budalu. Titlovi ni ne liče. Tvoj ima gotovo dvostruko teksta nego njegov amaterski. Samo nastavi sa super prevođenjem.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 16:49
e pazi ko se zalio pa taj enigma je redovno potpisivao neke od mojih prevoda i kacio ih propustene kroz titlyu na jedan sajt da ga sad ne reklamiram i posle su se isti vracali ovde.
ja svoje prevode (nema ih mnogo ) samo kacim ovde jer znam jos od prvog da su me svi iz admin i mod tima ispostovali i izbrisali sve palgijate koje sam i prijavio a isto tako i sa onima koje nisam ni primetio da su se provukli.Drago mi je da smo s euspeli izborit na ovom sajtu da se tudji trud vrednuje tako da me,iskreno ostali i ne zanimaju sto se filmova tice , a za serije peja vec na prijevodima uredio situaciju takodje.
e sad takvih povokatora ce uvek biti tako da se ne cmaj mnogo druze mislim da znas kolku podrsku imas ovde tako da bilo ko ko iole prati prevode znace odakle je poteko i ko ga je radio tako da ne se uzrujavas.

pozovi enigmu na forum ovde da se objasnimo oko laznih potpisa taman da g pitam jer je Hortona prevodio 15 sati sa srpskog na hrvatski pa ga okacio na ....JEb... GA Josif III

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 17:03
ma znam ja to sve samo sam malo htio se ispuhat i da vidite kakvih sve likova ima...
i poslo sam mu mail da javno na ovom forumu rijesimo stvar, cak sam mu proslijedio i link od topica za maxa, pa nek se covjek uvjeri...

nista mi ne vraca :P (jos)

i hvala svima na podrsci ;)
ako se odluci na suceljavanje, prepustam rijec svima vama :D
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 18:22
Stari, vitezovi su uz tebe. smile103
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 18:25
a reče ti u naslovu evo nešto novo,ŠTA JE TU NOVO molim te ?Čovek se kiti tuđim perjem!
Pa trebao bi u zemlju da propadne!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 19:09
ma mislim da je novo da me optuzuje da sam skino NJEGOV potpis sa MOG titla :D
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 19:15
aj ti blago nama u kafance kod barce na jedno ladno mafija caasti a enigma ako se ikad i bude javio posalji ga ovde na forum da ga pitamo nesto o tom brisanju prevodioca

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 23:54
omg

evo dobio sam reakciju:

Originalno postovano od strane enigma49 enigma49 piše:

Ma vidim da si još djetinjast. Po mojem pa recimo barem 28 g. mlađi od mane. Raspalio se dobro na mene. Zanimljiv tip si?
Zato moraš imati respekt prema starijima od sebe i tvoja riječ "KAČIŠ", što nije u
hrvatskom rječniku, ne uključuje se u tvoje tkz. prevode!?? Ili prijevode.
Ipak si naišao na osobu s kojim moraš birati riječi prije nego ih napišeš. A titl onaj ili ovaj jasno da mazneš pokiji, to je istina. A' čuj, ljutnja ti si vidi u pisanju, što mene ne smeta. Ne reagiram ipak tako opako kao što si ti meni napisao. No o tome kojom drugom prilikom. Lipi pozdrav! BROY

a evo i odgovor:

Originalno postovano od strane sentinel sentinel piše:

dakle, ovo je stvarno necuveno, imas me obraza optuzit da kradem drugima titlove...
fuj, pogledaj koliko sam ih uploadao, svaki je od njih napisan od nule, SLUSANJEM, tehnika koja se puno razlikuje od tvoje taktike, potpisi se na kraju i ponosno objavi.
kada prosjedis 15h za titlom i kada ti usi prokrvave od slusanja, onda ces shvatiti zasto ovako reagiram na gadne optuzbe
i ne usudjuj mi se spominjat hrvatski jezik, nakon 20 godina skole mislim da se znam izrazavati

ako imas jos sto za reci izvoli se registrirat na http://www.divx-titlovi.com/Forum/default.asp
tamo mozemo nastavit nasu raspravu, ima jos par ljudi koji zele s tobom razgovarati u vezi "tvojih" titlova i potpisa
i molim te odgovaraj na mail a ne po opensubtitles

ako nemas hrabrosti, onda te za kraj molim, ostavi se mojih titlova.

Sentinel

tako da ako se usudi pojaviti, decki nabrusite pera Tongue LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 02:36
Lepo si mu rekao brate. Mrzim ove...šta su već, a ti samo piči, radi svoje, i uvek imaš podršku od svih nas, a ovakvi likovi imaju po dršku.
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 02:50
Pa Tako Brate Neka dojde sat tuka mamu da mu je...em!!!!Angry
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 10:35
joj lepote sto ce bide lepo kad dodje taman da ga vidim koje tehnike on je to upotrebio u prevodjenju kad je sa srpskog RADOVANA III preveo na JOSIF III i uredno se ljakse potpisao

e a to za godine kako ga nije sramota mesto da podrzi mlade snage koje se trude na se jebavaju sa ovim ni malko laganim cimanjem on resio da sebi nabija cenu i ego kradjom tudjih prevoda

e pa mali savet deko enigma bolje budi covek isto ce da zadobijes trazenu paznju a za ego i erekciju koju dobijas povremeno hraneci ga tudjim prevodima bolje uzmi neku stimulativnu tableticu (prepisacu ti za dzabe)

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 12:45
ma deda je zabrijo, pa sad skrece s teme kako sam ja bezobrazan :P
pa jesam, bolje nije ni zasluzio.

a nece doc na forum, jer "svi smo mi isti na titlovi.com", sta god mu to znacilo :)
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 12:59
Pa verovatno znaci da smo svi lopovi i da potpisujemo svoja imena na njihove titlove.  Pa ako on nece da dodje ovamo ne ostaje nam nista drugo nego da mi odemo tamo i smile80
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 13:01
pa jesmo isti jer ovde cenimo tudji rad i ne kitimo se tudjim perijem
licno sam naleteo i okacio par prevoda sa podnatpisa ali nikad ih nisam potpisao nego kako sam ih nasao tako sam ih i ovde postavio ,a ne ko doticni gospodin koji gradi svoju reputaciju maznjavajuci prevode ljudi koji ih kace ovde i kao exkluzivac postavlja tamo

nije nego

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 13:09
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

"svi smo mi isti na titlovi.com", sta god mu to znacilo

E ovako: To znači da drugi forumi nisu toliko bliski sa svojim članovima, i ne znaju dovoljno o njima. Evo, ova persona, uzme tvoj rad, potpiše kao svoj, i verovatno mu je erekcija jača nego i da mu staviš 5 nimfomanki opasnog izgleda u sobu. Onda isti taj, umesto da ćuti, ode na neki forum i raskenja se o tome kako mi odavde krademo od njih. Najžešći primer ovoga je na extra-titlovima, gde bukvalno prozivaju po imenima ljude koji prevode filmove, koje oni posle kače na svoj tzv. sajt. Ja iskreno ne znam (i nije da me zanima) da li oni uopšte imaju bilo kog translatora/prevodioca, ali znam 100% da se na ovom sajtu titl i ne ohladi pre nego se pojavi kod njih. Ali, da ne budem svinja, nije to samo kod njih, ima toga i na ostalim sajtovima za titlove, i dopuštanje toga više govori o njihovim administratorima i moderatorima, nego o tim jadnim, napaćenim i impotentnim likovima. Mene lično ne pogađa ništa od svega toga dok god vi znate istinu. Recimo, "Lars and the real girl" i "Wristcutters" je sigurno preveo samo Čudak, a čak i kod nas ima lažno potpisanih titlova na hrvatskom jeziku, gde je dodato samo poneko j, i promenjena poneka reč. To odavno stoji, i nemam nameru da to prijavljujem. Nek živi erekcija, pa od čega god da je. Hoću da kažem samo još jedno:

Titlove sam ranije kačio na nekoliko sajtova ali više ne. Samo ovde sam 100% zaštićen kao prevodilac, i znam da ne moram da se opravdavam seljačinama, majmunima, drkošima, mamlazima, idiotima, moronima, i ostalim podkategorijama nižih mentalnih sklopova, da li sam nešto stvarno preveo ili ne. www.divx-titlovi.com je jedini sajt za titlove gde postoji zaštita sopstvenog članstva. I ako se nešto ovde promeni na gore, Čudak prestaje da prevodi. ZAUVEK. A verujem i ogromna većina vas ostalih. Zato Senti, prijatelju, mani se ovih crva i druži se sa kobrama (tj nama), i nemaš zašto da se raspravljaš sa ovim "čikom". Garant je mlađi od mene, ako ne fizički, a ono barem mentalno. Mogao bih da sa njim popričam po jednu, ali mislim da bi doživeo moždani udar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.