Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć oko titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć oko titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nerox View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nerox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć oko titlova
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 15:40
Imam problem sa prikazivanjem titlova.Reinstalirao sam windovse i Goom player,Windows media player i vanjski DVD plajer mi više ne povlaće titlove iako su u istom folderu i isto se zovu.Prije reinstalacije windowsa skinuo bih film sa torenta,skinuo bih titlove,uskladio sa Subtajtl workshop-om,stavio titlove i film u isti folder,isto ih nazvao i kada bi otvorio film sa Goom playerom ili spržio film na CD-e i gledao film sa vanjskim DVD plejerom normalno bi mi povukli titlove i gledao bih film sa titlovima.Nakon reinstalacije Windovsa sve isto napravim,ali kada idem gledat film niti jedan plejer mi ne povuće i ne prikaže titlove.Neznam dali je problem u Windovsima,dali mi fali koji kodek ili je nešto treće,ali ja sam lud.Ako bilo tko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan oko pomoći.Unaprijed veliko hvala.CryCryCryCry
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 18:08
Ako je TO što si napisao tačno, onda je tvoj problem vrlo zanimljiv...
Teško da će neko moći da ti odgovori ako nam prethodno ne daš ješ neke infomacije.
 1. Da li si (posle ovoga što ti se dešava) probao stari disk, koji ti je nekada radio?
     Da li sa TOG (ranije narezanog) diska radi prevod?
 2. Da li si, TAJ koji ne radi kod tebe, probao na nekom drugom PC-u ili DVD Playeru?
     Da li radi na drugom PCu i na drugom DVD Playeru ili možda ne radi nigde?
 3. Da li si pokušao da Edituješ taj prevod u nekom od TXT Editora i da možda uočiš neke greške (koje se mogu lako uočiti)?
     Da li si primetio nešto neobično (u udnosu na ranije prevode)?

Tek kad dobijemo odgovore na ova pitanja, možda ćemo i moći da ti pomogemo...
u protivnom, možemo samo da nagađamo o čemu se radi... a to bi potrajalo.

Ažurirao dcizmas - 19.Listopad/Oct.2008 u 10:36
Pozdrav svima...
Na vrh
nerox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nerox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 16:42
Najprije da ti se zahvalim što si se potrudio oko mog problema.Problem sam riješio pomoću toćke 3.Iako sam ja stalno otvarao titlove sa Notepadom 2,meni ja na folderu od titlova uvijek bila kockasta ikona  sa puno kockica(vjerujem da si me shvatio o kojoj ikoni govorim).Kada sam u prozoru Open with odabrao Notepad2 i stavio kvaćicu da mi uvijek otvara sa tim programom sve je profunkcioniralo.Titlovi mi imaju Notepad ikone i playeri mi normalno povuku titlove.Još jedamput VELIKO HVALA na pomoći.Pozdravsmile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.