Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc dvd hitno!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc dvd hitno!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rinko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc dvd hitno!!!
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 10:23
posudio sma dvd orginal u videoteci, pa sam misli ga iskopirat, al nasnima mi samo dio filma, kako da ga cjelog prekopiram sta trebam izbacit van iz filma i kako, i kako dodat titl na dvd film. HVALA!! CIM PRIJE!!!!
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 11:05
pa svi originali kolko ja znam su zasticeni copyrightom..

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 12:02
Pa napiši s kojim programom radiš. Ja sam imao takav problem sa Super DVD Ripperom. Skini si Auto Gordian Knot, jednostavan je kao i svi ovi all-in one programi, ali je dobiveni divx mnogo kvalitetniji.
I tata bi sine!
Na vrh
rinko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 12:12
pa snimam preko nero 6!!!
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:06

kad budes ubuduce htio praviti teme o dvd-u stavi ga u forum koji je za to namjenjen...

hvala

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:24
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #333333">kad budes ubuduce htio praviti teme o dvd-u stavi ga u forum koji je za to namjenjen...

<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #333333">hvala

Pa pusti covjeka, ovo mu je "treca poruka"!
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:29

samo sam mu rekao,valjd se nece naljutiti svi grjesimo..

nema ljutnje, pozdrav rinko...

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 11:04

Originalno postovano od strane rinko rinko piše:

posudio sma dvd orginal u videoteci, pa sam misli ga iskopirat, al nasnima mi samo dio filma, kako da ga cjelog prekopiram sta trebam izbacit van iz filma i kako, i kako dodat titl na dvd film. HVALA!! CIM PRIJE!!!!

Kako si uopće uspio dio filma prekopirati, jer nero uopće neće ni početi čitati original dvde. Prvo trebaš s nekim programom dvd prebaciti na hard (claddvd, dvdshrink) a tek onda ga snimiti u neri kao video disc.

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 13:39

Originalno postovano od strane lost treasure lost treasure piše:

elkaz, kaj si ti možda Admin ili Moderator da prijetiš ????????????

de smiri se samo sam mu rekao da u buduce zna,a ako on hoce nek postuje ak nece nemora

Na vrh
rinko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 23:59
koji je najbolji program za rippanje dvd, tako da mi pretvori u 4,6GB, ili manje, probao sam sa super dvd ripper
al to traje cijelu vjecost, koji je dobar program i koliko otprilike
mu treba za film od 2sata!!!!!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 00:24
Najbolji ti je Auto Gordian knot ili RipItAll po meni. Pozdrav
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 01:29

DVDx, jako lak za korištenje, pretvara DVD direktno sa dvd roma (nije potrebno ripanje na hard) u Divy, video cd i super video cd! Možeš odabrati da ti se titl sa DVD-a direktno snima  zajedno sa filmom! Oko 3.5 - 4sata je potrebno da se film od 90min pretvori u Divx (1100mhz, 128 ram)! Što jača konfiguracija to manje vremena treba i obrnuto da se dvd pretvori u divx!

Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 01:32
Originalno postovano od strane dejki dejki piše:

DVDx, jako lak za korištenje, pretvara DVD direktno sa dvd roma (nije potrebno ripanje na hard) u Divy, video cd i super video cd! Možeš odabrati da ti se titl sa DVD-a direktno snima  zajedno sa filmom! Oko 3.5 - 4sata je potrebno da se film od 90min pretvori u Divx (1100mhz, 128 ram)! Što jača konfiguracija to manje vremena treba i obrnuto da se dvd pretvori u divx!

Zaboravite ovo gore, tako mi i treba kad ne pročitam temu u cijelosti!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 13:53
super dvd ripper nije los

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.