Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - National Treasure 2004 - 720p BluRay - ESiR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

National Treasure 2004 - 720p BluRay - ESiR

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NikolaP. View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaP. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: National Treasure 2004 - 720p BluRay - ESiR
    Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:53
Auu!! Izgleda da sam se bas zeznuo. Skinuo sam film National Treasure 2004, ESiR rip, ali se non-stop cuje kao neki narator. Ustvari non-stop pricaju o filmu dok idu scene iz filma. Jel moze to nekako da se promeni? Ili cu morati ponovo da skidam istismile96
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 23:58
probaj dok gledas film idi desni klik i potrazi Audio Track ili Audio Streams i nacices tamo da biras a sigurno negde tu pise Audio 1 ili 2 Commentary, to iskljuci i dobices samo originalni zvuk filma... 
Na vrh
NikolaP. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaP. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 00:10
Radi, hvala tiSmile
Na vrh
NikolaP. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaP. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 02:10
Nasao sam jos jednu verziju ovog filma (HALCYON). I ja vec imam ESiR rip i ona je negde oko 3950 kbps video bitrate i DTS 5.1 768 kbps. A HALCYON ima skoro duplo bolji video bitrate od 6723 kbps. Logicno je valjda da je HALCYON-ov rip bolji od ESiR-ovog.
Ali da li ima neko National Treasure 2004 720p HALCYON koji bi mogao da mi kaze kakav je zaista kvalitet slike. Da ne skidam za dzabe ako nema razlike izmedju ova dva ripa.
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2008 u 15:48
stvarno mislim da ne treba previshe da se zamaras time jer ako si ga odgledao i nisi video neke nedostatke - zasto bi skidao drugi encode filma samo zbog drugog bitrate-a? Bitan je i zvuk - kod esira je dts, a kod halycon-a? takodje obichno kad grupe ripuju neki hd - provuku ga i kroz neki filter - sto mu daje odredejni "shmek" pa se i po tome razlikuju. Najbolje je kad skidas da tamo odakle vuches torrent pogledas screenshot-ove i vidis kvalitet... recimo na odredejnim trakerima postoje uporedni prikazi screenshot-ova sa jednog i drugog ripa filma, pa sam procenis koji ti bolje izgleda. I zaista - ako ne gledas filmove na nekom 42" ili vecem TV - tesko ces primetiti razliku, a i onda bi preporuchio da pre skidas 1080p nego razlichite ripove 720p
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 17:54
Originalno postovano od strane NikolaP. NikolaP. piše:

Nasao sam jos jednu verziju ovog filma (HALCYON). I ja vec imam ESiR rip i ona je negde oko 3950 kbps video bitrate i DTS 5.1 768 kbps. A HALCYON ima skoro duplo bolji video bitrate od 6723 kbps. Logicno je valjda da je HALCYON-ov rip bolji od ESiR-ovog.
Ali da li ima neko National Treasure 2004 720p HALCYON koji bi mogao da mi kaze kakav je zaista kvalitet slike. Da ne skidam za dzabe ako nema razlike izmedju ova dva ripa.

esir je bolji haliconu fale detalji

Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 00:35
 naravno da ima razlike i da se grupe medjusobno stalno prepucavaju oko kvaliteta svojih izdanja, ali ako film gleda na rachunaru ili tv koji nije veci od 40ak" ne verujem da ce bas da provali sve te nedostatke koji zagrizeni fanovi hd-a "traze" u svakom izdanju - i mislim da je totalna budalashtina skidati nekoliko izdanja istog filma samo zato sto je neko napisao da ja drugo izdanje bolje (ako smo pre toga odgledali film i nismo videli neke krupne nedostatke tipa flicker, asinhronizacija i sl...)
mada ako imas net ko likovi u rumuniji i li shvedskoj onda skidaj sve zivo :D

Ažurirao let4mi - 02.Listopad/Oct.2008 u 00:37
Na vrh
NikolaP. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaP. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 00:47
let4mi, imam 3mbps, sbb, mada za tu cenu bi u Svedskoj imao 20 ili 25 mbpsTongue  Mad Smile, upravu si ESiR je bolji video sam i sam sada. Hvala u svakom slucaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.