Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da li moze neko da mi pomogne
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da li moze neko da mi pomogne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
djani_666 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djani_666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da li moze neko da mi pomogne
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 17:34
Ljudi jel bi mogao neko da mi pomogne da nadjem srpski titl za ove filmove. Stvarno sam izgubio ideju gde vise da trazim,smorilo me najstrasnije Dead Tako da sam veoma zahvalan unapred onome ko mi pomogne Big smile  

Flaming Star (1960) 

http://www.imdb.com/title/tt0053825/

Ironweed (1987)

http://www.imdb.com/title/tt0093277/

Ship of Fools (1965)

http://www.imdb.com/title/tt0059712/

Knights of the Round Table (1953)

http://www.imdb.com/title/tt0045966/

Ažurirao djani_666 - 17.Rujan/Sep.2008 u 18:16
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 19:33
Brate, otvori SW i pocni polako sam da prevodis jer ces se nacekati, veruj mi...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
djani_666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djani_666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 07:29
Jeeeeeste a fakultet ce da mi zavrsi neko drugi Cry
Ipak mi ostaje da se nadam da ce da se nadje neka dobra dusa koja to vec ima Big smile Osim toga ne mogu da verujem da nikog ne interesuju ovi filmovi... (ili gledaju bez prevoda)
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 18:38
samo polako pocni da prevodis iz hobija nece ti smetati faxu i uz to ces uvezbati jezik bolje nego na faxu i da placas profesore

svakog dan po 100tinak redova i eto filmica a to ti je max sat vremena ako kuckas kao ja uzasno sporo koristeci standarna 3 prsta

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 19:54
Originalno postovano od strane djani_666 djani_666 piše:

Jeeeeeste a fakultet ce da mi zavrsi neko drugi

Anyway, kako sam ja zavrsio fax, a usput prevodio filmove? Ne treba ti mesec dana rada da bi ga preveo. Dovoljno je 3-4 dana da prevodis po dva sata i eto titla...
deUs eSt hOMo
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 20:26
pa kolko sam ja skapirao ljude ovde dosta nas ima fakultetsku diplomu i pored filmova nego dobro ti nama dosao i polako preveo ti ili neko drugi bice prevoda

Na vrh
djani_666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djani_666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 14:14
Ama bre ljudi opusteno,samo sam pitao da li neko ima prevod i odma me napadoste koliko sam lenj Embarrassed Ma da budem iskren meni ne treba taj prevod,razumem i bez njega,nego sto sam hteo da odnesem filmove majci i sestri(ovo nemoj da neko komentarise Tongue),a njima je frka da gledaju bez toga.Nije valjda neko pomislio da volim filmove sa Elvisom ffs Smile.Ironweed je vrh btw
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 15:06
lepo je to sto razaumes filmove bez prevoda i sto si hteo da obradujes mamu i sestru, tako sam i ja poceo hteo maloj komsinici koja je bila bolesna da olaksam bolest i pomognem da kad se vrati u skolicu ima sa drugarima o cemu da prica , i tako preveo hortona.

nego bilo bi lepo da svoje znanje i lepotu nesebicno podelis sa drugima odvajajuci samo par sati da prekucas to sto ti vec razumes u par linija koje ce svi razumeti

Ažurirao luka0037 - 21.Rujan/Sep.2008 u 15:25

Na vrh
djani_666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djani_666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 21:16
lepo je to sto razaumes filmove bez prevoda i sto si hteo da obradujes mamu i sestru????????????

to sta je lepo i sta ja treba da obradjujem je moja stvar  i mislim da te se savrseno ne tice.Samo sam pitao da li neko ima te prevode i nisam znao da ima toliko dokonih ljudi koji ce da daju takve komentare.Ako nema iskulirajte molim vas sa takvim izjavama
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:21
covece OLADI malo

Ažurirao Vedder - 21.Rujan/Sep.2008 u 23:29
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:33
Ovde ide lock da ne bi doslo do dalje prepirke
djani_666 prevoda il ima il ne
prati temi http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20482 i nadaj se da ce neko uzeti da prevede

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,202 sekundi.