Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sta neznam
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sta neznam

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mikisaki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikisaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sta neznam
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:27
Vrlo cesto kada pokusavam da zakacim subtitlove na FXG Ripove - nema prevoda a medija plejer blokira film - a kada uklonim sub film radi normalno - nisam pocetnik -
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:32
Imas neku jebadu sa kodecima jer verovatno koristis k-lite codec pack ili neki slican, jesam u pravu?
deUs eSt hOMo
Na vrh
mikisaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikisaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:54
presao sam samo na vista kodek a eksperimentisao sam i sa k-liteom menjao parametre itd. - interesantno da samo FXM me buni(ne i FXG)
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 23:59
Premestena tema.
mikisaki obrati paznju sledeci put gde otvaras

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 00:08
To se i meni deseavala sa WMP, bolje predji na neki drugi player za divx tipa BS ili MV2 oni sigurno rade kako treba...
deUs eSt hOMo
Na vrh
mikisaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikisaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 18:53
   Zahvaljujem se ali to znam, a ne znam da li je neko od vas resio ovaj ovaj problem u wmp i na koji nacin.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 19:08
kolega ti lepo kaze uzmi Bs Player ali neku 2.27 ili noviju verziju i resi muke kad te wmp nervira. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.