Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozz svima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozz svima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
valerija1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozz svima
    Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 20:25
Evo nakon dugoooooo vremena mene opet tu naravno s razlogom me nije bilo al sad sam opet tu pa se nadam da su svi tu koji su bili i svima veliki pozdrav a naravno starim forumašima malo veći heheSmileThumbs Up
valerija
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 20:27
Pozdrav i dobro dosla nazad
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 21:11
djes vale............. sta ima? 
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 21:21
oooooo evo sad tusmile100 i neidem više hehe a đes ti da đe darie jel živsmile74
valerija
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 21:26
Taj nije ziv,ne javlja se,mora da gleda partizan i kisne.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 21:29
Crynemoj tako doće on sigurno Smilemalo odmara
valerija
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2008 u 21:49
Pa doce,kad kisa prestane,do vikenda

- Armin van Buuren

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 02:45
Cool Pozz i od meneeeeeee!!! smile116
deUs eSt hOMo
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 12:47
Dobro nam ponovno došla. smile116
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 13:17
Originalno postovano od strane valerija1 valerija1 piše:

oooooo evo sad tusmile100 i neidem više hehe a đes ti da đe darie jel živsmile74

Evo ga, tu je, gde bi on bio nego na Titlovima!!!!????LOL...
Doduše nije baš mokar, ali pokisao jeste....LOLLOL

Pa dobro Valerija, gde si ti? Šta ima novog kod tebe?
Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 14:00
eee tu sam sad a ti kako si mi šta ima vidim forum je dosta uznapredovao neka neka tak i treba a ja sam sad došla pa ću se potrudit da budem sad aktivnija i nešta da i ja radim smile124Big smile
valerija
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 14:54
Radim i samo radim.... ne stižem na miru ni film da pogledam... No, uskoro će proći i ta gužva pa idemo po starom, ... a ti nemoj da zabušavašLOLLOL
Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 16:23
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Radim i samo radim.... ne stižem na miru ni film da pogledam... No, uskoro će proći i ta gužva pa idemo po starom, ... a ti nemoj da zabušavašLOLLOL

neću neću samo da se malo snađem pošto me nije dugo bilo daj koliko ste radili treba sve viditSmileWink
valerija
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 16:44
pozdrav valerija i od mene
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 19:37
Dobro nam dosla nazad   
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2008 u 20:12
back

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.