| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PROM NIGHT i LIVING HELL |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PROM NIGHT i LIVING HELLObjavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 16:40 |
|
Molim vas,trebaju mi ta dva prijevoda hitno,neznam sta se dogada ali ta dva filma su jedina koja su odavno izasla a prijevoda nema.Zasto?
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72155 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 16:50 |
|
Znam da nećeš biti zadovoljan odgovorom, ali to nije moj problem. Odgovor je slijedeći: titlova nema zato jer ih nitko nije preveo. Nije ih preveo zato jer ovo nije nekakva firma pa da nas netko tjera da prevodimo ili neće biti plaće. Dakle, sve je na dobrovoljnoj bazi. Ljeto je, ljudi su na godišnjem. 100% sam siguran da ovo nisu jedina dva filma za koje nema prijevoda. Kao što vidiš, ovdje ljudi svakodnevno postavljaju pitanja "Zašto nema prijevoda?". Nakon svega, pružam ti još jednu priliku: ako me uspiješ uvjeriti zašto titlove trebaš hitno, napravit ću ih idući tjedan. Ti si na redu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 16:59 |
|
Nema potrebe za dve teme o istim filmovima.
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16047&PN=15 Buki, imaš opomenu!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |