Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko AVI-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko AVI-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko AVI-a
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 12:36
Skinuo sam jedan film koji secka kad ga gledam,tj. koci.Mislim da to moze da se ispravi pomocu VirtualDub-a ali ne znam kako.Jel moze neko da mi to objasni?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 16:40
Ja bih rekao da su codec-i u pitanju... I jesi li siguran da je film sa ekstenzijom AVI?
Na vrh
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 00:03
Jeste sigurno AVI,kompresovan sa X264 kodekom.

Evo sta kaze VirtualDub o fajlu.
Instalirao sam K-Lite Codec Pack 4.0,svi drugi filmovi rade ok.

Ažurirao skomi2007 - 19.Srpanj/Jul.2008 u 00:08
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 02:24
Za trenutak sam pomislio da ti je crkla RAM memorija...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 02:32
Jebeš ti k-lite, instaliraj ti ponaosob x264/H264 i ima da ti radi kao sat, ako je pravi AVI, a ne WMV....
Na vrh
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 14:40
Instalirao sam ffdshow,ali ne pomaze,ja ipak mislim da je to snimka.Ne znam nisam strucnjak za ovo.A jel ja mogu da ga prebacim u neki drugi format/kodek i da radi,da ne lupam glavu sa kodecima?

Hvala na dosadasnjim odgovorima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 19:34
Sve to konvertovanje će biti s'brda s'dola, nego, instaliraj ti x264 codec. Prosto i jednostavno.

http://www.free-codecs.com/download/x264_Video_Codec.htm
Na vrh
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 23:26
Skinuo sam kodek i kad ga pokrene samo na trenutak se pojavi neki MS DOS prozor i nista.Pokrenem film i opet isto.Mozda kodek ne radi na Visti?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 02:21
E pa brate ne znam šta da ti kažem. Instaliraj neko programče za proveru codec-a (gspot, video inspector) i vidi da li u sistemu imaš codec kojim je rađen film....
Na vrh
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 02:28
Ma nista,nema veze,puno hvala za pomoc.Jedan film manje vise,skinuci drugu verziju.Jos jednom puno hvala.Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 02:41
E to bi ti možda bilo i najbolje. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.