Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sex and The City Cam xvid
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sex and The City Cam xvid

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kojalex View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojalex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sex and The City Cam xvid
    Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2008 u 13:04
    potreban titl ya ovaj film. probao sam sve titlove koji ovde i ni jedan ne odgovara
Na vrh
kojalex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojalex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2008 u 13:07
he he titlove koji su ovde. greska u kucanju
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2008 u 15:57
Objasni zašto ne odgovaraju.
Na vrh
kojalex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojalex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2008 u 12:56
pa uopste se ne uklapaju, ili strasno zure ili kasne, ni jedan ne odgovara. da kasne malo ili zure ne bi bio problem ali razlika je velika
Na vrh
walter_1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj walter_1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2008 u 16:25
a jel moze netko dati stranicu sa koje se moze skinut ovaj film? a da nije cam? moze na pp. hvala
Na vrh
kojalex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojalex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2008 u 23:12
jos uvek nema ovog filma osim cam-a

Na vrh
Nelica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 02:02
Pozz svima. Evo novi padobranac sa par, vjerojatno svima, banalnih pitanja, ali šta ću... Šta je cam? Za početak:-)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 02:09
Pozdrav i tebi Nelice. Evo malo objašnjenja:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16203
Na vrh
Nelica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 02:10
Upravo skidam Sex i grad... Čini mi se da će trajati čitavu vječnost, a prema svemu šta sam čitala po ovom forumu vidim da traje sat-dva... Savjetovali su mi utorrent, a da filmove tražim preko www.mininova.org. U principu tražim prijevod za ovaj i sljedeće filmove koje budem skidala, a pojma nemam kako da ja prijevod PRIKAČIM za film. Pa ko ima vrimena i volje neka pomogne....
Sve mi je ovo pomalo novo tako da tražim razumjevanje, strpljenje, sažaljenje i pomoć:-)

Unaprijed zahvalna,

Neupućena Još!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 11:54
Stvar je jednostavna: torrenti rade tako da postoji grupa ljudi koja skida film i grupa ljudi koji ga imaju cijelog i dopuštaju skidanje filma. Da ne ulazim u detalje, brzina ovisi o tome ima li više onih koji skidaju film ili više onih koji ga dijele (sad će me eksperti razapeti da baš nije tako). Mininova, The Pirate Bay i još neke druge stranice su, recimo to tako, "renomirane" stranice tj. najpoznatije stranice koje se bave torrentima. Titlove za filmove skidaš sa stranica kao što je ova. Filmovi koje skineš su, u velikom broju slučajeva, u divx (xvid) formatu i kod njih nije neki problem "prikačiti" titl. Na početku stranice imaš upute kako i sa kojim programima podesiti titl za svoju verziju filma. To je, otprilike, dovoljno za početak.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 12:28
Originalno postovano od strane Nelica Nelica piše:

Upravo skidam Sex i grad... Čini mi se da će trajati čitavu vječnost, a prema svemu šta sam čitala po ovom forumu vidim da traje sat-dva... Savjetovali su mi utorrent, !

da bi skidanje brze islo pored dobrog broja sidera i licera potrebno je jos i da namestis da ti upload bude 1 kb/s (desni klik na link u u torentu pa propertis pa max uload rate 1) i ima radi brze   
evo sad si uz sva nasa objasnjenja malo vise upucena
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 12:45
mislim da ne igra ulogu smanjivanje upload-a? kod mene skida  420kb/s i u isto vreme daje upload 40kb/s...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 12:53
pa ako imas obican adsl paket od 512/64 u srbiji a to ima vecina ljudi veruj mi itekako znaci
Na vrh
Nelica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nelica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 13:09
Ooo, hvala hvala. Baš ste se lipo bacili na posa.

Pozabaviti ću se time. A sada novo pitanje...:-) I uspijem skiniti jedan film jučer, PRVI PUT U ŽIVOTU(koje postignuće)...i ugl. kad sam ga išla spržiti na CD, kaže da nema dovoljno mista. A film nema preko 750MB!!! Pa kako ću onda kad i ako uspijem skiniti Sex i grad?? On ima više od 1GB. Na šta da ga pržim?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 13:45
pa koliko je veliki fajl kolko ima mb?
pre skidanja pogledaj komentare o velicini ispravnodsti fajla koji skidas do 700 mbi malo vise mozes da narezes na cd preko tog rezes na dvd

e da i izbrisi sample iz foldera gde ti je film posto on obicno ima 10-15 mb
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 16:44
Originalno postovano od strane Nelica Nelica piše:

A film nema preko 750MB!!! Pa kako ću onda kad i ako uspijem skiniti Sex i grad?? On ima više od 1GB. Na šta da ga pržim?

Koliko se sjećam, na cd stane 704 MB podataka. Sve što je veće ide na DVD ili se reže.
Na vrh
kojalex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojalex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 23:12
auuu ala smo otisli daleko od teme . sta bi sa titlom?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2008 u 17:36
Titl postoji, samo ga treba podesiti, a za to postoji uputstvo:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3

S obzirom na to da se može pojaviti 20, 30, 40 kopija filma, teško je za očekivati da će za svaku od tih verzija postojati i titl. Zato postoji program "Subtitle Workshop" sa kojim ćeš podesiti postojeće titlove baš za onu verziju koju ti imaš. Nekada to traje 30 sekundi, nekada duže... Što se prije primiš posla, prije ćeš biti gotov. Iskreno, cam verzije niti ne gledam. Zašto gledati verziju iz kina snimanu kamerom? Bolje je onda otići u kino.
Na vrh
mile_ki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile_ki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2008 u 00:06
Upravo sam postavio jedanu verziju prevoda  vezano za taj film ...

nadam se da ce nekom odgovarati :)

sex_and_the_city_2008.telesync.xvid-kingben.zip

http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/download/Sex_And_The_City_2008.telesync.xvid-kingben.zip/57679.aspx

Ažurirao mile_ki - 21.Lipanj/Jun.2008 u 00:10
Na vrh
kojalex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojalex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2008 u 01:08
hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.