Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maneater titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Maneater titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Maneater titlovi
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 23:27
Trebaju mi titlovi za   Maneater (2007) DVDRip TV film rađen za prikazivanje na kablovskom Sci-Fi kanalu!

http://www.imdb.com/title/tt0846713/

http://posters.motechnet.com/title/tt0846713/

Zna li tko za njegov prevod?
Ako treba postat linkove, tu sam. No kako nisam siguran je li ovo postano kako treba, molio bih da moderator obradi ovo moje i posta ga tu nekud ispod da bih skontao kako to treba radit. Nekakav opći obrazac, jer osjećam da ovdje masa stvari nije kako valja. Hvala.    

Ažurirao suadnovic - 13.Lipanj/Jun.2008 u 23:58
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 01:40
sad si ok postao ali nema titlova jos a linkove ostavljas o delu foruma gde pise download filmova tamo se sada i nalaze tvoji linkovi
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_topics.asp?FID=33
inace rece darije da ce se taj filmic u subotu prikazati na b92 pa moze uskoro biti i prevoda ili bar verzije sa nalepljenim prevodom pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 02:49
Da, mogao bi neko da ga snimi i prekuca prevod....
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 00:47
Sad sam gledao program TV B92 za subotu 14.06 i nema nigde filma. Na koju TV darije misliš i koju subotu?

Ažurirao suadnovic - 16.Lipanj/Jun.2008 u 21:03
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2008 u 01:35
Ja se stvarno izvinjavam:

Program TV B92, subota 21. jun

20:00 Lovci na ljude: BBC na B92

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2008 u 21:00
Darije, jesi li posve siguran da govorimo o istoj stvari, učinilo mi se da je BBC-jeva emisija koju navodiÅ¡ u jednočasovnom trajanju, dok je video klip dug 01:28:04? Ili je duljina emisija različita  od epizode do epizode?
No ako si u pravu, bilo bi lijepo od TV B92 da okače nekud transcript, imaju oni i forum, te bi ovđašnji administrator mogao probat sa nekom zamolbom u tom smislu. Do subote ima vremena.

Ažurirao suadnovic - 16.Lipanj/Jun.2008 u 22:22
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2008 u 23:29
Jao što ti voliš da edituješ poruke. Ima li neka koju nisi? LOL
To je taj dokumentarac, trust me.

I da, savet, piši lepo bez "naših" slova, pa edituj poruke do mile volje i nećeš imati problema sa "hijeroglifima", bar dok se ne sredi encoding na forumu.
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2008 u 04:15
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jao Å¡to ti voliÅ¡ da editujeÅ¡ poruke. Ima li neka koju nisi? LOL
To je taj dokumentarac, trust me.

I da, savet, piši lepo bez "naših" slova, pa edituj poruke do mile volje i nećeš imati problema sa "hijeroglifima", bar dok se ne sredi encoding na forumu.

Losa navika da istodobno kucam post i kopam po LAP-u dok ne unesem sve elemente, popravim pogreske,... Sad kuzim problem, te cu kasnije pobrisati poruke koje su suvisne, ak' mi se dopusti. No momcad konta i, vjerujem pomalo se smijulji, no ne reagira na moje prituzbe, tako da ce to sve bezbonlo u kosaru. Hvala ti na obavjesti, tocno se desava kao sto si rekao, edit sve poremeti. A dotad, Notepad i copy-paste.
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 19:00
U bazi sam našao ovo

ali mislim da to nije ono što sam tražio. Zna li tko kakvi su ovo titlovi, za koji film?     
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 19:06
za seriju eureka druga sezona 11-ta epizoda
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.