Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ajd izađite iz ove sobe!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ajd izađite iz ove sobe!

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ajd izađite iz ove sobe!
    Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 13:15
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 14:27

Ne radi.Bar meni..

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 16:00
Malo duže treba učitat jerbo je napravljeno u flashu!
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 17:00
nisam uspio izaci jer neznam sta dalje pokupio sam tri kljuca url cd box i tajanjstvenu lutiju i prsten i nemam pojma sta sad trebam raditi
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 18:43
pokupio sam crvenu kutiju,bateriju,tri kljuca,cd box,url papir,kazetu,zicu i prsten koji sam stavi na crvenu kutiju naso sam nesto kod prozora ali sam malo brze stisko pa nisam pokupio  a sad nemogu nac to.
somebody stop me
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 20:04
izaso sam bas je odlicna stvar
somebody stop me
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 20:08
di je to kod prozora? nemogu nikako nac

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 20:11
Sve items sam pokupio i gledam sada onog lika sta se gubi  na veliko... Crips znaš dalje??

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:01
ja sam sve pokupio i nemogu izaci sta treba napraviti s kojim se kljucem otvaraju vrata
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:09
Sta treba s baterijom i kazetom?
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:14
njih strpaš u onaj crveni box (treba ti 2 prstena i ona metalna šipka)

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:30

Gdje je šipka?

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:37

Zasto meni ne radiiiiipise da moram nesto instalirati i onda kada idem install pise da moramo insert winxp cd.........ako moze drugacije molim pomoc

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:40

Sad gledam nekog kretena kak pleše i neznam dalje

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:41
nemam pojma, zablokirao sam sada i odustao (isto tako predlažem i ostalima)...

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:43
Jel ima gdje na netu za downloadat ovakve stvari?
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:46
i need helpzar su tu tlisak i jos samo par njih spremni pomoc...

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:46
evo sad baš i ja to gledam. Sada sam našao http://www.flasharcade.com/ ali to su baš igrice kao na http://www.miniclip.com

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 00:16

@Gotenks Moraš imat Macromediin Flash player instaliran!

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 13:50
kad pronades sve iteme i pustis lika da ti plese on ce ti pokazat na tocku kad odplese ti stisni tu tocku pronaci ces sef u kojem je odvijac ali ce ti trebat sifra za sef a za to se morate snac svaka cast na igrici.
somebody stop me
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.