| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cratni Snezna kraljica |
Odgovori
|
| Korisnik | |
millennium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 09.Travanj/Apr.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cratni Snezna kraljicaObjavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 12:44 |
|
da li ima neko prevod za crtani Snezna kraljica ili da zna sajt gde bih mogao da ga skinem?
|
|
![]() |
|
ScUdEtO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:23 |
|
Ima ih vise, navedi koja te zanima, Diznijeva , braca grim , itd...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:30 |
|
nek najbolje da imdb link,pa ce nam biti lakse
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
millennium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Travanj/Apr.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2008 u 12:40 |
|
link sa kog sam skinuo je http://www.mininova.org/tor/1069269.... preko torrenta. crtani je (bar tako pise) iz 1957 godine sto je meni skoro nemoguce da je toliko star. ne znam ko ga je "napravio" ali je verzija po braci Grim i na engleskom je jeziku mada se meni sve cini da je bio na ruskom. taj su crtani ako se neko seca stalno pustali za zimski raspust. e ako neko ima bilo koji prevod neka mi posalje pa cu ja da vidim koji ce da se uklopi.
hvala unapred PS. ako nekom znaci glas snezne kraljice je glas Ketlin Tarner a glas onog patuljka je glas Miki Runija Ažurirao millennium - 15.Travanj/Apr.2008 u 12:42 |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 18:34 |
|
U engleskoj verziji crtaća iz 1957, glas kraljice je Louise Arthur (što možeš proveriti ovde: http://www.imdb.com/title/tt0050987/, a ne Kathleen Turner (što takođe možeš proveriti ovde: http://www.imdb.com/name/nm0000678/). Koliko sam primetio na IMDB, Kathleen nikad nije uradila dubl za ovaj ili neki takav crtać. Koristi informacije sa IMDB-a, dosta su precizne. E sad, prevrnuo sam sve poznate i nepoznate sajtove, jer i meni treba neki titl za ovo, ali nažalost ništa.
Kad bude, neko će valjda okačiti.
|
|
|
|
|
![]() |
|
millennium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2008 u 12:49 |
|
pogledao sam sajt i koliko sam video ketlin tarner je ipak pozajmila glas kraljici i tacno da je '66 godine bilo. medjutim crtani je ipak iz '57. i ruska je verzija samo su ga oni sigurno sinhronizovali 66. i u tome je stos... ali nebitno, nama ipak treba prevod na srpskom ili hrvatskom:)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |