Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows Xp SP3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows Xp SP3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Napoli View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napoli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows Xp SP3
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2008 u 16:59
evo nedavno sam skinuo sa torenta ovaj novi Windows,nisam ga još instalirao al ga je prijatelj instalirao i kaže da je puno stabilniji od ostala dva(SP1,2),puno brži,lipši izgled(Vista teme),i novih programa,sve u svemu je odličan,ako kome triba torent neka se javi na PM,i kad se skine,bude samo ISO file,i to triba priko nera rješit,to točno neznam kako,al taj prijatelj zna,pa ako vam triba javi te se.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2008 u 18:24
mislim da je ipak rano za SP3 , ko zna sta je to u tom torentu
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP
tamo pise ovo:
Microsoft has announced that it plans to release Windows XP Service Pack 3 (SP3) in the second half of April 2008.

Ažurirao icemaher - 02.Travanj/Apr.2008 u 18:25
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2008 u 18:30
Nije to SP3.
Na vrh
Napoli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napoli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 09:41
a ja san siguran da je
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 10:47
Je, to je SP3 ali nije finalna verzija nego je to verzija koju je Microsoft predao beta testerima.
Njegova je oznaka 3205 i velicine je 334,92 MB. Service Pack je skup svih zakrpi za Windowse XP koje su izasle od service packa 2. Sadrzi 1073 zakrpi, te nekoliko novosti za sam XP. Prvi od njih je sistem aktivacije, koji vise ne zahtjeva unosenje serijskog broja prilikom instalacije, zatim Network Access Protection Module vidjen u Visti, te Microsoft Kernel Mode Cryptographics Module i Black Hole Router algoritam detekcije.

Ovo što si ti skinuo je netko nlite-ao XP, tako da se SP ne mora instalirati naknadno nego je ugrađen, ali to nije finalna verzija SP-a!
Na vrh
Napoli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napoli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 20:49
a kad bi tribala finalna verzija
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2008 u 03:51
izgleda drugoj polovini aprila!
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2008 u 11:17
ma nema veze bre imao sam ja to Majkrosoftovo "pakovanje"  našminkano tevava iz Vište... a ti gore "Screenles" i "Desklets" su malo pretumbani iz Unixolikih OS-a, evo pa baci pogled na moj Os i desktopove:

http://www.youtube.com/watch?v=jWuNVnp575U

..a evo i tih drangulija, odakle su potekli + poređenje Vista vs. Linux...

http://youtube.com/watch?v=xC5uEe5OzNQ

Provalite na kraju Majkrosoftov propust sa drajverima... nasred konvencijeLOLLOLLOL

Ažurirao komodo - 04.Travanj/Apr.2008 u 11:21
Na vrh
Napoli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napoli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2008 u 16:35
a brale,di ti živiš,kojin jezikon pričaš,ovo ništa ne kužin :D:D
Na vrh
brucelee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brucelee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 19:00
Smile aloha pozdrav iz splitaLOLWinkevo san taman sinjala ovo za wxp-sp3,a to me bas sad zanimalo i tila san to napravit,posalji adresu za torrent,puno fala i pozdravljaan StarSmile
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2008 u 00:13
Jel moze neko da mi pomogne?! Ja sam instalirala SP3 medjutim nikako ne mogu na internet da idem a nije mi jasno sto. sve mi stoji da je ok i kao da sam na internetu ali nisam.
Sa drugim windowsom mogu da idem a sa SP3 nema sanse; cak sam 3 nabavila i ne mogu ni sa jednim. Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.