Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebam hitno program
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebam hitno program

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Napoli View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napoli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebam hitno program
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2008 u 22:34
Pozz ekipa,triba mi neki konvektor iz FLV-a u MP4 ili 3GP,al da ima serials,da se moze registrirat,unaprijed hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 08:43
?=???**=?=)*

Ažurirao Pink_Floyd - 13.Studeni/Nov.2008 u 20:59
Na vrh
Napoli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napoli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 15:17
puno hvala care;)
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 11:55
Registruj se (free) na

www.forum.astalavista.ms

i što ti god u životu bude (ne)trebalo, možeš tamo pronać, uglavnom u sekciji Downloads for Windows. Ako su ti potrebne upute, tu sam.

No, za početak probaj skinut Mayoko

http://www.mayoko.com/get.php

on ti pretražuje Rapishare bazu, te ako znaš što tražiš, pronaći će ti tonu linkova, naravno do warez sajtova. Jedino moraš vodit računa da ti je uvjek apdejtovan, a serial koji ćeš nać kad ga skineš pokriva to, te nemaš nikakvih problema. Ako je kojim slučajem gornji link mrtav, odguglaj drugi, ima ih koliko voliš.

A ovo tvoje rješava neki od Okoker-a, ima ih puno, te vidi koji ti treba.

Dopuna posta:

Mayoko radi samo ako je update-ovan. Trenutno zadnja verzija je 1.1.5 (osvezio sam link ovde)

Update-ujete ga posetom njegovom oficijelnom sajtu

http://www.mayoko.com/

i skidanjem i instalacijom zadnje verzije. Ako ste koristili raniju verziju, taster (gumb) za registraciju bice nedostupan, sto znaci da on pamti unet kljuc. Jednom registrovan, izgleda dozivotno registrovan.

Ažurirao suadnovic - 01.Studeni/Nov.2008 u 19:38
Na vrh
zele View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 17:49
stari,skinuo sam Mayoko i u raru se nalazi i Rapidshare link grabber, za sta on sluzi i kako se koristi i trebali sta u njemu posebno podesavt...e,i di se i kako apdejtira Mayoko, nevidim di treba kliknut
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 19:43
Originalno postovano od strane zele zele piše:

stari,skinuo sam Mayoko i u raru se nalazi i Rapidshare link grabber, za sta on sluzi i kako se koristi i trebali sta u njemu posebno podesavt...e,i di se i kako apdejtira Mayoko, nevidim di treba kliknut

Sad mi pade na pamet, neki likovi jure premium poene na Rapid-u, te nije cudo da su se pored malog Mayoko-a (nesto vise od 1MB), unutra nasli jos i dodaci, da bi "otezali" transfer. No momak i nije imao losu nameru, jer to jedan od downloader-a koji je svojevremeno dosta koriscen, dok se nisu pojavili bolji.
Sad je gore ispod linka "cisti" Mayoko, sa linkom na oficijelnom sajtu.

Ažurirao suadnovic - 01.Studeni/Nov.2008 u 19:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.