Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spido0 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spido0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2008 u 15:47
Pozdrav svim titlashima :) , i pitanje odmah u startu.. Skidao sam titl sa ove stranice za film"Lock, Stock And Two Smoking Barrels" i imao sam viska teksta koji se nije bas uklapao sa filmom. Sve sam uredio, uradio i sinhronizovao "u stotinku" i sada mi samo recite kako da ga vratim na ovu stranicu ...

- Da vidimo ko kupuje a ko sa murijom suruje ;) ...

Pozdrav :)
nista nema bolje od dobrog titla :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2008 u 00:28
"Zapakuj" ga u .zip i upload-uj uz pomoć obrazca na strani sa titlovima. (pri dnu strane ćeš ga naći)
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2008 u 02:44
Wellcomen.
Na vrh
spido0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spido0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2008 u 09:21
Originalno postovano od strane darije darije piše:

"Zapakuj" ga u .zip i upload-uj uz pomoć obrazca na strani sa titlovima. (pri dnu strane ćeš ga naći)

Ok, hvala ;)

nista nema bolje od dobrog titla :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.