Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne mogu da skinem ni jedan titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne mogu da skinem ni jedan titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
christiano19 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj christiano19 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne mogu da skinem ni jedan titl
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 14:49
Hey...Evo prikljucih se,ali imam problem...Ne mogu da skinem ni jedan titl...Na mesto gde pise da skinem ja kliknem i nista se ne desi...Kako da rsim problem???Unapred hvala...Smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 14:56
auuuuu... Odeš prvo ovde Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers jel tako? U SEARCH ukucaš ime filma koji ti treba. Našao si ga? Imaš jedan ili više prevoda za traženi film. Levim klikom miša klikni na NASLOV film. Otvoriće ti se nova strana i u centralnom delu ekrana imaćeš ispisano Click here to download (naslov tvog filma)
Klikni na to levim klikom i onda sačuvaj prevod...

Na vrh
christiano19 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj christiano19 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 15:11
Znam ja to sve...Ali ja uradim sve tako i nista se ne desi...Kao da uopste nisam kliknuo na http://www.divx-titlovi.com/cgi-bin/titlovi/50779-last_stand_at_saber_river__1997__25fps_eng_western.rar...Nista se ne desi...Sta bi mogao biti problem???poz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 16:17
Sad ću da proverim. Možda je neispravan titl....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 16:20
Bez problema sam skinuo sve prevode/titlove sa popisa:
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=last+stand+at+saber+river&language=
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 17:35
Moze da se desi i da ti firewall pravi problem. Vec sam imao nekoliko slucajeva kada i drugi misu mogli. Ugasi firewall i skinuces bez problema!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 19:10
da,da... može biti....
Na vrh
zastavnikdzemo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zastavnikdzemo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 13:30
Cao ljudi !!!Oce neko da mi kaze kako da pronadjem prevod za film "Mister Bin na osmoru"
Cry
zastavnikdzemo na usluzi
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 13:38
Originalno postovano od strane zastavnikdzemo zastavnikdzemo piše:

Cao ljudi !!!Oce neko da mi kaze kako da pronadjem prevod za film "Mister Bin na osmoru"
[IMG]height=17 alt=Cry src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley19.gif" width=17 align=absMiddle>

KAKAV SI TI ONDA ZASTAVNIK kad ne mozes da pronadjes titl.
EEEeeee.
Salim se.
Imas gore levo na naslovnj stranici malo polje u koje ukucas MR BEAN.. kiliknes pored tog polja na "search" i dobices deset prevoda za Mr. Bena na odmoru.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.