Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vivax k-500 i titlovi preko USB-a, problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vivax k-500 i titlovi preko USB-a, problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vivax k-500 i titlovi preko USB-a, problem
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2008 u 13:45
Situacija je ovakva: imam player iz naslova i pošto ima kriminalno male titlove u kombinaciji film.avi i film. srt (znači dvije datoteke) primoran sam vršiti konverziju sa AVIAddXSubs programom. I taj sistem jako dobro radi kada je u pitanju gledanje filmova sa DVD-a (znači film snimljen na mediju). No, kada stavim film u divx formatu na USB stick, video i audio idu dobro ali mi player neće prikazati titlove. Jednostavno kao da titlova uopće nema. Probao sam sve i svašta u opcijama ali ne ide. Da li netko zna nekakav trik ili opciju da to riješim??
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.