| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri) |
Odgovori
|
Stranica 123 134> |
| Korisnik | |
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 104 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 10:53 |
|
Evo ja bih otvorio temu , koja se nalazi na jednom od susjednih foruma , i jako je korisna....čini mi se da ovakav topic još nije otvaran....
Uglavnom , samo napišite po sjećanju radnju filma koji vas muči , vjerujte , netko će se već sjetiti i dati link i naziv filma , bez obzira na to što ste ga gledali prije 15 godina.... Evo moje boljke od prije 7,8 godina, crtić ili nizozemski ili švedski , danski , štogod , u njemu je sve onako pomalo tmurno , cijeli svijet je prikazan kao industrijska zona , puno sve dimnjaka okolo...samo sam povezao od jednog lika s drugog foruma da je u njemu lik s nekakvom travom kao ušima i mrkvom kao nosom.... Ako neznate , nije bitno , krenite dalje sa svojim boljkama!sretno! |
|
|
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2008 u 04:33 |
|
Ovako,znam samo ovo:Vatos locos-tako se zove banda,3 ili 4 brata,jedan se zove Paco(Latinoamerikanac),slikar i troši pare na morfij i drogu(u invalidskim kolicima je)!!I bijelac jedan od brače,završio je u zatvoru!!Eto to je sve šta znam o filmu!Ako netko zna kako se zove film,Zahvaljujem!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
divxman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 13.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 65 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2008 u 00:02 |
|
Ovaj film sam gledao kao mali, sredinom osamdesetih. Neprovereno sam
saznao da je film ceski i da su ga nasi preveli kao "KONOBARU BEZI"!
Radnja ide ovako:
Sredovecan muskarac vezba da svira violinu i uvece svira po restoranima i tako zaradjuje za zivot. To je slika koju o njemu imaju njegova supruga i deca. Medjutim on tajno uvezbava da lako barata sa novcanikom, jednim pokretom ga vadi iz dzepa i otvara,vesto vadi kusur, vesto ga vraca u dzep i sl. Odlazi u restoran i kada je zgodna prilika obilazi sve stolove i naplacuje racune, zatim se pokupi i odlazi u drugi restoran gde cini isto. Tokom filma on napravi problem po celom gradu i svi znaju za njega. On se maskira na razne nacine i nastavlja da "terorise gradjane". Secam se jedne scene kada je bilo neko veliko slavlje u restoranu i dolazi konobar predstavlja se svima u restoranu i kaze im da samo njemu mogu da plate racun i nikome vise. Kao mali bas sam se zabrinuo kako ce sada nas "terorista" ovde da uspe. Ali snasao se on, cim je konobar otisao istog treba je i on skocio i obratio se gomili sa recima: Moj kolega se predstavio, pa da se sada predstavim i ja... Zahvalan sam svima koji mi pomognu da saznam nesto vise o ovom filmu. Tj. treba mi originalni naziv ili, ako ima, linkovi za skidanje. |
|
|
divxman
|
|
![]() |
|
NightCaller3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 23:50 |
|
Pozdrav svima!
Da li neko zna naziv filma u kojem Vikinzi prilikom pohoda zarobe momka po imenu Dzastin, on postane rob, a jedan od Vikinga ga otkupi i oslobodi. Oni se pobratime i krenu da osvete oca tog Vikinga. Radnja se desava u anglosaksonskoj Engleskoj i Skandinaviji. Mislim da je u pitanju britansko-svedska produkcija. Film je sa kraja 80-ih, pocetka 90-ih... |
|
![]() |
|
swoper
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 18:05 |
|
Stephen King.Grupa ljudi se krece kroz pustinju bjezeci od necega i dolaze u gradic za koji se ispostavi da je napusten.
NAPOMENA:nije DESPERATION a ni THE LANGOLIERS |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 02:35 |
|
Setio sam se jedong starijeg filma, nazalost, ne
mogu da se setim ni glumaca koji igraju. Radi se o nekoj bandi koja
podmetne nuklearnu bombu u neki grad u USA (mislim da je Njujork, mada
nisam siguran) i traze novac da bi im rekli gde se nalazi. Drzava
odluci da plati ucenu i predaje im ogroman novac na aerodromu. Banda
dolazi na aerodrom nekim malim mlaznim avionom, premaskirani, i broje
novac, spakuju ga, sedaju u taj avion i odlaze, medjutim na putu ka
njihovom skrovistu nalecu na jato ptica i avion se srusi (svi izginu).
Sada je na policiji i nekim agentima da otkriju gde je bomba! KAKO SE ZOVE TAJ FILM!!!???
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
B-52
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Svibanj/May.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 19 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2008 u 16:12 |
Nas prevod filma je Okovani cascu a zapravo se zove Bound by honor, poznat i kao Blood in blood out ![]() |
|
![]() |
|
jankovic123
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2008 u 18:12 |
|
Ako neko zna original naziv filma Penelope kruz, mislim da je prevod otprilike CRVENE CIPELE, ili slicno. Radnja je kao ona ima aferu sa doktorom koji je siluje, medjutim to traje i ponavlja se dok se ne zaljube...onda se njemu razboli dijete i on dok bdi nad djetetom, sjeca se te veze...???
|
|
![]() |
|
sukis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2008 u 01:24 |
http://www.imdb.com/name/nm0004851/ pogledaj spisak mozda ga i nadjes a i videces neki novi naziv filma koji se tek snima |
|
|
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
|
|
![]() |
|
nenad.d
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2008 u 01:55 |
|
treba mi naziv filma.radnja se desava oko nekog klinca koji je bolestan i na kraju umire ali u medjuvremenu pomaze nepoznatim ljudima i obavezuje ih da i oni moraju pomoci tri puta drugim osobama, koje prenose dalje. na kraju filma su dosli svi ljudi kojima je neko pomogao ispred decakove kuce. davno sam ga gledao pa ako neko zna
|
|
![]() |
|
B-52
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Svibanj/May.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 19 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 13:58 |
Mislim da je ovo: http://www.imdb.com/title/tt0223897/ |
|
![]() |
|
nenad.d
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 23:08 |
|
Hvala puno B-52
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2008 u 15:45 |
|
Sumnjam da će mi neko moći pomoći iz razloga što malo znam o filmu. Ne sjećam se, gled'o sam ga k'o dijete. Bilo kako bilo... Film je star, ne znam iz koje godine, ali je crno-bijeli. Radnja se vrti oko nekog holivudskog glumca, njegove karijere, uspona i padova, privatnog života... Im'o je 4-5 brakova u filmu, uspješnu karijeru, pa kasnije pao u zaborav. Onda su počeli njegovi bezuspješni pokušaji da se vrati u punom sjaju, što ga je izjedalo. To su prva 2 sata filma, dalje nisam gledao, nisu prikazali.
|
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2008 u 11:54 |
Blood In, Blood Out... Bound by Honor ili samo Bound By Honor http://www.imdb.com/title/tt0106469/ Sorry nisam vidio da je već odgovoreno ![]() Ažurirao Nameless One - 02.Lipanj/Jun.2008 u 11:55 |
|
![]() |
|
Milky Way
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 22:15 |
|
Zna li itko, stariji film (mislim da ima dva nastavka), ljudi se voze u putničkom avionu i usred leta prođu kroz nekakav vatreni prsten na nebu i od onda sve postaje čudno. Kad se prizemlje nigdje nema ni žive duše...
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 00:17 |
|
Film po romanu Stivena Kinga zove se THE LANGOLIERS
http://www.imdb.com/title/tt0112040/ Ažurirao Vladika - 14.Lipanj/Jun.2008 u 00:17 |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 00:23 |
|
Sad meni treba jedna cudna molba!!! Trebaju mi SCI-FI filmovi nastali izmedju 1975 i 1980, u kojima se koristi svetlosna sablja. Tragam za jednim koga sam gledao kao klinac u kome se pojavljuje neki lik sa svetlosnom sabljom i bori se sa dva robota. Koliko se secam efekti su u stop motion fazonu. Zivo se secam nekih detalja, kao da sam ih juce gledao, ali nikako da nabasam na njega. Prevrnuo sam net i IMDB ali nijedan ne lici na taj! Ako neko ima ideju...
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Poosh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2008 u 18:04 |
Slucajno sam "naleteo" na ovaj naslov, mozda je to taj film: http://www.imdb.com/title/tt0087432/ |
|
![]() |
|
NightCaller3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2008 u 00:50 |
|
Nazalost, nije taj film, ali je slican. U svakom slucaju, hvala. I ovaj film izgleda zanimljivo.
|
|
![]() |
|
crocro23
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 30.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 22:09 |
|
Hello ekipa,
Novi sam ovdje ali mi fkt treba pomoc Radi se o filmu kojeg sam gledao davno jos u kinu 2003 godine,mislim da je bilo sa 2003 na 2004.... Film je njemacki ili austrijski,psiholoska drama a imao je cudan naziv Uglavnom radnja filma je o grupi prijatelja,adolescenata i glavni dio filma se odvija o problemima jednog decka koji cak biva i silovan od strane ostalih ''prijatelja'' na jezeru/bazenu Film je stvarno potresan,vrtila mu se reklama po mtv-u jako cesto i po raznim net forshpanima... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 134> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |