Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji glumci
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji glumci

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HrSb View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HrSb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji glumci
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 21:54
Vaši najbolji glumci?
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 21:58
SEAN CONNERY DENZEL WASHINTON, JOHN MALKOVICH... IMA IH JOŠ DOSTA ALI IMA I KATASTROFA GLUMACA NPR. VIN DIESEL,THE ROCK,DEMI MOORE,JENIFER LOPEZ...
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 01:45

Meni je Vin Diesel ok.....užas mi je P.Brosnan....a za The Rock nikada nisam èuo (barem ne za glumca)...istina bog baš i ne pamtim takve likove

Od glumica Julia Stiles je super...barem meni

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 10:17
Definitivno Angelina Jolie i Collin Farrel
somebody stop me
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 15:12
ANtonio Banderas, Vin Diesel...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 15:22
Jack Nicholson
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 17:08

Johnny Depp i Toshiro Mifune od onih koje se mogu sjetiti uglavnom ima ih još

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 19:41
The Rock je kecer mislim bar,ni meni nije bas nesto!!
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 21:17

SEAN CONNERY, ANGELINA JOLIE, STALONE, ANTONIO BANDERAS, VIN DIESEL. . . 

I da dalje ne nabrajam ima ih još! 

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:03
Tim Roth, Steve Buscemi, Andy Garcia, Christopher Walken, Robert De Niro. John Cazale, Al Pacino, Patricia Arquette, Edward Norton, Johnny Depp, Forest Whitaker.....ima ih stvarno puno

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 13:00
Jackie Chan,Jet Li,Tom Cruise
I'll be back
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 18:14
Jet Li, onaj crnac koji glumi u Black Knight, neznam kako se zove, a ne?u zaboraviti ni lika koji glumi u Filmu Italian Job (Lijepi Rob), u Transporteru glumi, i u filmu Mean MAchine, A NAJBOLJI GLUMAC ubojica mi je Christin Bale, - njega znate iz amrickog psiha i equilibriuma
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 21:31
Najlošiji mi je John Travolta
I'll be back
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 23:12

Originalno postovano od strane Kristijan Kristijan piše:

Jet Li, onaj crnac koji glumi u Black Knight, neznam kako se zove, a ne?u zaboraviti ni lika koji glumi u Filmu Italian Job (Lijepi Rob), u Transporteru glumi, i u filmu Mean MAchine, A NAJBOLJI GLUMAC ubojica mi je Christin Bale, - njega znate iz amrickog psiha i equilibriuma

I meni je dobar glumac Lijepi rob iz Italian Joba!!!!!!!

Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 00:45
Jim Carrey, Chris Tucker, Braca Wayens.........
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:02
Jel ima ovo kakog smisla? To je isto kao da je netko pitao nekog u Libiiji koje ti je najdraže zrno pjeska u Sahari!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 22:37
Najbolji glumac ikada: Al Pacino (Kumovi 1,2,3) , Marlon Brando (Kum), od sadasnjih:mladjih: Denzel Washington, Nicolas Cage, Keanu Reeves, Carie Anne Moss,...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.