Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sećate li se žileta?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sećate li se žileta?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sećate li se žileta?
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 14:29
Sećate li se "zlog titlovi.net.moderatora"? Kako je on krenuo u obračun sa nepravilnostima na forumu, sa spamom....Zaključavao, brisao, opominjao... Krenuo u sve to i odjednom se izgubio.... Ja stvarno ne znam šta se dogodilo sa tim čovekom? Čuo sam glasine da su ga oteli mali zeleni sa planete Pregiz....LOL
Stariji ga se članovi sigurno sećaju, a novi mogu da slušaju priče: "Bio jednom jedan žile, zli titlovi.net moderator..."

Koristim ovu priliku i da mu čestitam rođendan, mada on to sigurno neće videti....

Evo nekih njegovih bisera:

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Jel vam dopizdilo?Ili,jeste zakopali ratnu sjekiru?Ili,bliži se stvar koja mi je najveći čejf.
Posto sam ovisan o lockanju tema

TO!Opet lock&trash.+Upozorenje.

Jedan dobar razlog da ostavim ovu glupost "na životu"?

Pobrisao sam pm-bilo je ovako:
Naslov-pokrij se ušima-
Poveden speedyevom pobunom,šalje pm u kojem nešto prigovara kako se trebam poklopit ušima u vezi mog moderiranja,i kako on voli moderirat "jedan na jedan" nazivajući me na kraju simbolično akrapom.

Ja naravno odgovaram,približno ovako:
"OK.Al poklopit ću prvo tebe jer vjerojatno ostajem ovo što jesam...Tako da pazite šta pričate..."

Nakon 5 minuta još mi nešto pada na pamet:
"Eh,da,skoro zaboravih.Promisli malo tko se treba poklapat ušima jer si se ti najviše na forumu obruko s onom anketom..."

Poslije je valjda pomislio na BAN i kako će se opet ulogirat i kako je ono govorio iz zajebancije(takva šema neka).Vidiš kako se ploča ekspresno mijenja kad zapuše netko nazad...

LOLLOLLOL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 14:36
žile je bio car! LOLLOLLOL
Ali bila su to burna vremena ovdje na forumu, pa izgleda da se on tu negdje i izgubio...šteta
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 19:53
Sjećamo se žileta!
Sretan Rođendan

Ažurirao Dino1111 - 23.Sijecanj/Jan.2008 u 19:51
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 21:48
Naravno da se sjecam zileta

i sretan mu rodjendan
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 19:56
Originalno postovano od strane Žile Žile piše:

TO!Opet lock&trash.+Upozorenje.

Ovoga se sjećam ovo je napisao u mojoj temi HEHELOLLOL

Ažurirao Dino1111 - 23.Sijecanj/Jan.2008 u 19:57
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 19:59
hahaha... prosto čoveka uhvati neka nostalgija LOL
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 20:58
i ja ga  se sjecam pojavit ce se ima nas koji nestajemo ponekada kao ja :-)

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 20:08
sretan mu rodjendan mada mi nije bas bio simpatican,mali se kurcio previse
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 23:48
Nek mu je sretan ma gde da je................
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,129 sekundi.