Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 3 na 1
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

3 na 1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
andjelko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andjelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 3 na 1
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 14:33
Pozdrav svima!
Nov sam u ovome pa me interesuje pomocu kog programa se sabija 3 filma na 1 cd ?Wink
....ma da
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 16:04
Uh, to u principu može, ali bi time izgubio mnoooogoooo na kvalitetu!!!! U eri jeftinih DVD i medija i uređaja, za tim što ti hoćeš, jednostavno nema potrebe....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 17:24
Darije, golube, mislim da se radi o ripovanju DVD-filmova u DivX-format...
Ako sam u pravu, andjelko, najbolji programi pomocu kojih mozes da spakujes 6 filmova na 1 DVD plocicu su Gordian Knot i Dr.DivX... Tako filmove, koji zauzimaju oko 4GB na jednom disku skines na cca 700 MB, i stane ih 6 kom na 1 DVD ili 1 na 1 CD...

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 20:12
OK, ako sam pogrešno razumeo JohhnyQ je sasvim u pravu.
Na vrh
andjelko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andjelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 22:26
OK ljudi.To sam hteo reci.Puno hvala!
....ma da
Na vrh
andjelko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andjelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2007 u 08:43

Pozdrav! opet ja neznalica.Ima li neki tutorial za gordian knot,jer ja stvarno nemam pojma kako da strpam 6 divix-a na 1 cd?instlirao sam gordian knot,ali ne baratam najbolje s tim pojmovima.

Unapred hvala!
....ma da
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2007 u 09:39
Evo citam i nista te ne razumem. Ti bi 6 filmova u DivX formatu da stavis na 1cd ??? Ili 1dvd ???

Ako bi ovo prvo, zasto bi to radio i smanjivao kvalitet filma jer ti je jedan dvd danas maltene dzabe (15-16 dinara), i kosta kao 1cd.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2007 u 10:28
O, al ste zadrti!!! Lepo smo se razumeli andjelko i ja, sta se vi sad petljate... Pretpostavljam (ispravno, kao i uvek...Tongue) da se radi o DVD-plocici...
Evo ovako, andjelko... Najbolje ti je da skines program AutoGordianKnot (izvini ako sam te u poslednjoj poruci malkice pogresno obavestio...), i on ti sve sam uradi, ne treba ti nikakvo uputstvo... Imas nekoliko veoma jednostavnih koraka.
1. Izaberes DVD ili DVD file koji hoces da ripujes (source)
2. izaberes putanju na svom HDD gde hoces da smestis divx rezultat (target)
3. Izaberes velicinu izlaznog filea (obicno je to 700 MB, ili 2 CD, ako zelis bolji kvalitet...)
4. Kazes Add job
5. kazes Start...
6. Sacekas, u zavisnosti od snage i brzine tvog compa, i od velicine filma, od 6 sati do 2 dana da se izripuje (salim se, naravno, obicno se zavrsi jedan film za 5-6 sati...)
7. Kad izripujes 6 filmova (ili manje, naravno, ako si ih ripovao u 3. koraku na 2 CD-a), u Neronu, ili u programu kojim rezes diskove turis prazan disk u makinu, i kazes burn...
Eto, nadam se da sam ti pomogao...
NEma na cemu...
Na vrh
andjelko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andjelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2007 u 10:39
Hvala Johhny Q.Hvala i ostalima.Nisam se bas najbolje izrazavao. 
....ma da
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2007 u 10:53
Nemas jeda, majstore... Uzivaj, i ne obracaj paznju na ova dva zakerala...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.