Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potreban titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potreban titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasavictor View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potreban titl
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 18:14
potreban mi je titl za [Way Back into love]   
Na vrh
xvista View Drop Down
member
member

michael myers

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xvista Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 18:39
Izvini ali koji ti je to film? Daj godinu ili IMDB.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 19:43
Ma to je onaj Censored film sa Hugh Grant-om Music and Lyrics...
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Music+and+Lyrics&language=

Kad se samo setim da sam zaspao pola sata pre kraja.....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2007 u 00:11
Jeste sa Hugh Grantom. Imam vecu zbirku razlicitih zandrova. Pa mi je za ovaj film zahfalio titl.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2007 u 01:20
Darije hvala ti za titl. A sad mi je potreban titl za komediju [Born to be wild]. Glume: John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy itd
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2007 u 02:06
Aman čoveče, ajde pogodi tačan naslov filma i nemoj da pišeš u znakovima!!!!!
Taj film se zvanično zove WILD HOGS i imaš pun Censored prevoda na sajtu!!!!!
KORISTI OPCIJU SEARCH ZA PREVODE!!!!!!!!!!!!!
Poslednji put ti pomažem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=wild+hogs&language=
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2007 u 23:46
Covek, ja pisem samo ono sto znam, a to kad ukucam na search za prevode dobijem nmnjmexyz, dok na googloo dobijem tacan film, dok meni treba titl. U svakom slucaju, opet tebi hvala!
Na vrh
strava View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj strava Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2007 u 16:39
bok svima.ja bih trebao titl od shrek 3. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.