Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FlashGet 1.9.2.1028+FlashGet Gold vers.1.72
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FlashGet 1.9.2.1028+FlashGet Gold vers.1.72

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FlashGet 1.9.2.1028+FlashGet Gold vers.1.72
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2007 u 05:37
Flash Get 1.9.2.1028+FlashGet Gold vers.1.72+6x skin... Repacked by: komodo

Screenshot:

Program Info:
Flash Get Version - 1.9.2.1028
Size: 7,5MB

- Optimized the multi-thread dispatching;
- Optimized the capability of disc read/ write when downloading;
- Fixed the bug in certain situation that it has no traffic in Drop Zone;
- Fixed the bug that FlashGet crashed when setting category properties;
- Fixed a bug in the category management;
- Fixed few minor UI bugs.

http://rapidshare.com/files/71180414/Flashget1921028komodoRepack.rar

password: komodo

"+Torrent + E-Mule + Download Manager" all extensions download Client...
Posle instalacije ovog downloadera ubicete pa recimo 10 muva jednim udarcem
Po mom mišljenju neprikosnoven download menager, sada i sa Torrent podrškom, kao i za eMule(e-donkey mreze) znači nema više 50 programa za downloadovanje raznih formata-extenzija, sada skoro sve najčešće extenzije možete skidati Flash Get-om, još ukoliko ste ljubitelji Firefox-a kao ja pa imate i FlashGot extenziju(koju mozete downloadovati ovde FlashGot extenzija za Mozilla FireFox), mašala za vas, program koristim već par dana i toliko sam se oduševio da sam morao uploadovati na rapidshare i Postovati ga ovde... ima svakakve mogucnosti i veoma je dobro optimizovan, u pakovanju koje sam uploadovao postoji i mali dodatak za optimizaciju, za naprednije korisnike alat-ipo, hvata multiple linkove na strani, tj selektujete linkove, kopirate ih i on ih sve pohvata samo trebate ukljuciti opciju "Monitor/Browser Clics/Clipboard" Probajte ovo cudo kako jedan moj prijatelj rece "Ala su ga napakovali Al-alal neka im je." Ja skidam sve i svasta s neta preko 10g. i nisam se ovako odusevio odavno, znaci programce je premijer liga, skinite ga odavde(u pakovanju je i jedna ranija verzija, za slabije masine i optimizer za ovu noviju FlashGet 1.9.2.1028) i sta god vas zanima pitajte, podesavanja su veoma prosta ali kao sto vec rekoh tu sam...
pozdrav za legu AcaN-a, malo sam ti se umešao u tvoj deo ali nadam se da se nećeš ljutiti...
pozzz

Ažurirao komodo - 21.Studeni/Nov.2007 u 10:46
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2007 u 10:23
komodo da li znas u toj ver kako da iskljucim da mi se pojavljaju .jc! kod fajlova koji se trenutno skidaju?

Ažurirao Vedder - 21.Studeni/Nov.2007 u 10:26

Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2007 u 10:47
hehhh pisem ti PM jbt koja si ti telepatija
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2008 u 20:33
Pitanje za Komodo da li Internet Download Manager i Flash Get Version - 1.9.2.1028  mogu raditi neometano jedan od drugoga na istom kompu.
Zašto mi piše sad crvenim fontom
Valjda ne kršim pravila foruma

trla baba lan ...
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2008 u 10:47
trebali bi raditi bez problema ali ne vidim razlog za koriscenje IDM-a pored FlashGet-a...
pozzz
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2008 u 00:58
Hvala
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2008 u 19:20
da ne otvaram novu temu

na starom kompu u flashgetu mi je ostalo dosta linkova za download

e sad kazite mi koji fajl iz programs files da prebacim na novi hard u PF? Ili ceo folder da iskopiram?
Hvala unapred!

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2008 u 17:45
Danas posle restarta iz FG nestali SVI linkovi

Svasta bilo na tapetu za skidanje a sad da me pitas sta nema sanse da se setim
Ima li sanse da povratim te linkove?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.