| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nema mi titlova u Gomplayer (DVD) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cropape
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 21.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nema mi titlova u Gomplayer (DVD)Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2007 u 22:22 |
|
Koristim GomPlayer i super sam zadovoljan njime do sada. Danas sam išao pogledati DVD i slika i zvuk je super ali ne prikazuje titlove. Pod subtitles je uključeno show subtitles. Zna li ko u čemu je problem |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2007 u 22:51 |
|
Pa ne znam kako da ti kazem,ali mislim da je bolje koristiti neki drugi pleyer za dvd filmove,ipak je ovo za divx,ali sto se toga tice ne znam u cemu je problem.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cropape
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2007 u 22:57 |
|
ne želim sad instalirati drugi program ako Gomplayer več ima mogučnost da prikazuje Dvd filmove.
Koliko ja shvačam ako mi prikazuje Dvd film onda je logičan zaključak da bi trebao i titl da se vidi. Znači postoji neki razlog zašto ga ne prikazuje. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2007 u 23:03 |
|
Ne znam kako da ti pomognem ?
Jednostavno, ne znam |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |