Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za Saw4 i 30 Days of night
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za Saw4 i 30 Days of night

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Teletabis View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Teletabis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za Saw4 i 30 Days of night
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 14:41
Potrebni!
Ako nekom trebaju linkovi za dl istih neka se javi!    
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 15:46
Da nisi malo pozurio,tek se saw 4 pojavio,a ti bi vec da imas prevod?

Malo se strpi i bice sve u svoje vreme.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Teletabis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Teletabis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 16:01
A nije to, nego sam oba filma vec skinuo a ne gledaju mi se bez prevoda!
Mada taman dok stignu prevodi, bice i boljih snimaka! :)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 16:16
Ne mozes ni ocekivati da istog dana kad se i film na netu pojavi (saw 4) i d0a bude i prevod,pa nema jos ni eng prevod i ne mogu da razumem kako mozes gledati film kad je tako los snimak?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Teletabis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Teletabis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 16:52
Snimak uopste nije los!
Evo ti link pa se uveri!!!
http://www.xsharex.info/index.php?showtopic=229679
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 14:02
Prevod za SAW 4 nema???????
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2007 u 23:38
Imam ja prevod za Saw IV, srpski, moze sub ili srt svejedno mi je...
Javite se na rapboyrulez@gmail.com
Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 16:24
Pozdrav!!
Nov sam ovde i neznam kako da postavim titlove i da li uopste mogu.

Ako nekome treba srpski prevod za filmove SAW 4 i 30 DAYS OF NIGHT neka mi pomogne da postavim ili neka se javi na ovu adresu

aca.aleksandar@hotmail.com

Prevodi su veoma tacni,bez greske.

P.S. da li neko ima prevod za film Rambo 4-John Rambo

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 17:53

Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 18:01
hvala brate  puno...

Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 18:10
prevodi za filmove 30 DAYS OF NIGHT 2007 i SAW 4

http//www.divx-titlovi.com//cgi-bin/titlovi/40113-saw_4_srpski_prevod.zip

Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 20:46
Postavljeni titlovi za ova dva filma,pa ko voli nek izvoli   Big smile
Na vrh
Jaksa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jaksa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 00:41
dali neko mozda ima dobar prevod za 30 days of night posto 2 postavljena nemaju veze sa onim sto pricaju u filmu?
Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 14:44
Meni i ostalima prevod sljaka...neznam kako kod tebe neradi prevod...proveri mv2  ako nece ti pokusaj da podesis vreme tako da se poklapa sa titlom...
Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 14:53
Ako nekom neradi prevod koji sam postavio neka skine film sa ove adrese i garant ce da radi...

http://thepiratebay.org/tor/3852045/30.Days.Of.Night.TS.XViD-mVs

ili sa 

www.yuwabits.net
Na vrh
Jaksa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jaksa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 23:42
vujke prevod radi bez problema, ali nema veze sa onim sto oni pricaju u filmu. Ni engleski ni srpski. Nije problem u poklapanju vec u recima koje nemaju veze sa filmom tj nikada ih ne izgovaraju.
Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 00:19
Neznam sta da ti kazem...meni prevod radi i odgledao sam film bez problema.

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 01:18
Originalno postovano od strane vujke85 vujke85 piše:

Neznam sta da ti kazem...meni prevod radi i odgledao sam film bez problema.

Tako je...
Na vrh
vujke85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vujke85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 13:44
nego kako...     smile41

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,109 sekundi.