Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Translator
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Translator

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Translator
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:09
Postavio bih pitanje šta je to Translator Group tj. što oni rade.  WinkWink

Ažurirao Dino1111 - 14.Rujan/Sep.2007 u 14:10
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:17
JBG, izgleda slabo rade (radimo...) Valjda se jos odmaramo od godisnjih odmora... Plus kosarka + odbojka + tenis + fudbal... Ja trenutno prevodim jednu zajebanu knjigu, pa sam poceo i da sanjam na engleskom... Tako da mi i nije bas puno do prevodjenja... Evo, nesto razmisljam, cak nisam ni pogledao nijedan film, sigurno mesec dana... pa ti vidi...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:21
šta rade?! nema šta ne rade WinkLOL
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:22
Pa ajde napišite primjere
Travian
Kliknite
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:25
Ma, daj, dino, sto si nestrpljiv... Bice, ide zima, nema sta drugo da se radi... Radicemo, znas kol'ko jos ima do penzije...Wink
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:26
Translator Group se zove tako jer su njeni clanovi ljudi koji rade prevode na ovom forumu. To je napravljeno sam ozato da bi se oni koji prevode mogli na miru dogovoriti o tome ko sta i kada prevodi da ne bi doslo do zabune i duplih prevoda.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:30

Dino, baci pogled na ovaj topic

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13707

sve objasnio deky. samo su se onda zvali VIP.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:39
uuuuuuuuuu LOL LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 14:59
Da, kao što rekoše kolege gore, a ja bih samo da dodam: Pogledaj temu "Titlovi koji će se uskoro pojaviti" i pogledaj tu postove ljudi kojima iznad avatara piše "Translator group", mada i nas ostalih LOL Unutar grupe postoji dogovor članova koje se prevodi rade....
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 17:27
Ja sam mislio da je ostalo VIP i da je ovo nešto novo

Ažurirao Dino1111 - 14.Rujan/Sep.2007 u 17:28
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 18:22
noup! Samo promena imena...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.