Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AGATHA CHRISTIE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AGATHA CHRISTIE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AGATHA CHRISTIE
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 20:49

Jel ima ko možda filmove snimljene po njenim knjigama?

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 23:02

U filmovima glumi (neznam ime glumca) detektiv Mr. Poirot?

Zar nitko nema te filmove, nazivi nekih knjiga su...

Treća Djevojka, Sudbina Nepoznata, Tužni Čempres, Džep Pun Žita, Zavjesa, Bija Baja Buf, Ubojstvo U Mezopotamiji, Vječita Noć, Gospođa McGinity Je Mrtva, Pustolovina Božićnog Pudinga...

Ajde valjda netko ima...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 23:04

šta će ti filmovi

uzmi knjigu i uživaj! nema do njenih krimića

....
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 23:06

Neda mi se čitati knjige, ali su zanimljive, ja imam ove knjige i još desetak...Volim više filmove!

Zar nije tako?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 01:29
Jos je bolje procitat knjigu i onda pogledat film koji je snimljen po toj knjizi jer onda nozes ocijenit kakav su film napravili.
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 10:00
imam ja skoro sve na vhs-u a na divx-u samo ubojstvo u orient expressu.ja trazim ako ima tko i knjige da prodaje njene stare ili na engleskom...
Watch the weather change...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 11:48

Originalno postovano od strane Neo21 Neo21 piše:

Jos je bolje procitat knjigu i onda pogledat film koji je snimljen po toj knjizi jer onda nozes ocijenit kakav su film napravili.

definitivno najbolja opcija!

....
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 12:51

O.k to smo zaključili, ali meni trebaju FILMOVI!

Hitnoooooo.

Na vrh
miamilanche View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miamilanche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 12:21

ciao

evo mozda ti ja mogu pomoci

kod nas se moze naci serija poirot ( poaro ) koja je radjena po njenim knjigama. ja licno imam 11 cd-a a znam likove u bg koji imaju dosta toga pa ako imas neku semu za medjudrzavnu razmenu javi se rado cu ti izaci u susret sa ovim sto ja imam

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 12:44
Skupe su ti te ramjene!Znam da u filmovima ima glavnu riječ Mr. Poirot!

Na vrh
angelique View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angelique Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 04:09

Pre par dana otvoren je Forum (Citaonica) na jedinom domacem sajtu o Agathi Christie. Postavite tamo Topic pa vam se mozda i javi neko od Fanova. Pozdrav

Na vrh
angelique View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angelique Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 04:11

zaboravna

adresa sajta je http://www.agatha-christie.cjb.net

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.