Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomagaj Darije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomagaj Darije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomagaj Darije
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 17:17
Skinuo sam film Grindhouse preko torenta , ali kad ga pustim MV2 Player mi stoji blokiran. Drugi filmovi idu normalno. Film je ceo, 700 Mb , ima extenziju avi, ali ne ide. Da li prvo nesto treba da uradim da bi mogao da ga pokrenem?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 17:37
Skini jedan mali programcic koji se zove GSpot ,,, i sa njim proveri da li su ti za taj film instalirani svi kodeci. Dakle, pokrenes taj program, ucitas film i on ti izbaci da li imas sve potrebne kodeke instalirane da bi se pustio taj film. Probaj pa javi sta se desilo!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 18:13
Tasholi, ima na forumu ljudi koji se i bolje razumeju od mene u te stvari, još samo da se jave... Aha, evo ga Dr Koks...Wink

Šalu na stranu, kolega Dr Koks ti je lepo rekao. Proveri prvo kojim codec-om je rađen film , pa da nastavimo...
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 21:12

Evo pustio sam GSpot i izbacio mi je u desnom uglu da je codec Xvid 1.1.2 Final, i codec are installed. U prozoru Container je izbacio sledece:Note: 701 MB unneeded bytes at end of file, pa ispod toga:DivX Style "packed bitstream" AVI, pa ovo:AVI v1.0, pa ovo:Video: 41.9 KB (0.01%) , i ovo:AVI Overhead: 701 MB (99.99%). ???

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 21:39
Teško bogami, overhead ti je sjeban do bola,tako da me brine ispravnost fajla... on ne bude nikad više od 2 - 3%...
Probaj propusti film kroz VirtualDub... ili probaj neki fixer - DivFix.. (http://www.videohelp.com/tools/sections/video-repair-fix#12)
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 23:49
U DivxFixu mi pokazuje da nema gresaka u opciji check errors, ali mi u Stripping index izbaci : Unexpected end of file, index not find. U Rebuild index isto nema gresaka.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 08:29
stari zaprži avi na rw i stavi ga u komponentni dvd/divx player i probaj pustiti. ako ti radi a nemožeš ga brzo premotavati onda je sjeban film. vjerojatno ti je greška na fajlu
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 13:52
Izgleda da je do samog fajla, nece ni da mrdne. Nista, brisem ga, svakako hvala svima na trudu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 14:02
Pazi, čim ti je overhead tako veliki, tu nema filma.... niti gledanja....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.